Istanbul Marmara Adası arabayla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Marmara Adası arabayla nasıl gidilir?
  2. Barbaros Marmara Adası feribot kaç saat?
  3. Marmara Adası Avşa Adası kaç saat?
  4. Paşalimanı Adası Nasıl Gidilir?

Istanbul Marmara Adası arabayla nasıl gidilir?

Marmara Adası'na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.

Barbaros Marmara Adası feribot kaç saat?

Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Marmara Adası Avşa Adası kaç saat?

Sirkeci Sarayburnu'ndan feribot ile; Salı günleri Sarayburnu'ndan denizcilik işletmesine ait feribot. 08:30'da hareket ediyor ve 13:45'te Avşa'ya Marmara Adası üzerinden varıyor. Haftaiçi Salı günü hariç, Mavi Marmara gemisi sadece yolcu seferi yapıyor ve 5 saatte Avşa Adası'na ulaşıyor.

Paşalimanı Adası Nasıl Gidilir?

Paşalimanı, Marmara takımadaları arasında bulunlan bir ada. Adaya tek ulaşım Erdek iskelesinden kalkan feribotlarla gerçekleştiriliyor. Feribotun işlemediği dönemlerde adalıların Erdek'e ulaşmak için kullandıkları rota Tuzla Köyü ve köydeki balıkçı tekneleri. Paşalimanı Adası'nda toplamda beş köy mevcut.