GNC kaç yaş altı?

İçindekiler:

  1. GNC kaç yaş altı?
  2. GNC nasıl kullanılır?
  3. GNC ye nasıl üye olunur?
  4. GNÇ Çatlat kazan nasıl yapılır?
  5. GNÇ uygulaması nasıl açılır?

GNC kaç yaş altı?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA!

GNC nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

GNC ye nasıl üye olunur?

GNÇ'li olmak işte böyle bir şey : ) "Bana uygun paketlerle kaliteli internetin, konuşmanın, yazışmanın, TV'nin, müziğin tadını çıkarmalıyım" diyorsan, sürpriz hediyeler en sevdiğim diyorsan, e bi' de 26 yaşını henüz geçmemişsen, sen de bizdensin, GNÇ'lisin.

GNÇ Çatlat kazan nasıl yapılır?

GNÇ çatlat hediye interneti kap kampanyasına katılmak için GNÇ uygulamasını mobil telefonunuza indirip ÇATLAT bölümüne giriş yaparak hediye kazanmak istediğin haftanın 2 gününü belirlemeniz gerekmektedir. Belirlediğiniz bu haftanın 2 gününde uygulama içerisine girip yumurta çatlatarak hediye kazanırsınız.

GNÇ uygulaması nasıl açılır?

Uygulama mağazalarından GNÇ uygulamasını edindikten ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra sizi aşağıdaki resimdeki ekran karşılar.
  1. Bu ekrandan sonra giriş yapma ekranı sizleri karşılayacaktır.
  2. Sağ tarafta bulunan giriş yap butonuna basıyoruz.
Daha fazla öğe...