Ziraat Bankkart Platinum mc nedir?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankkart Platinum mc nedir?
  2. Maximum Platinum nedir?
  3. Platinum mc nedir?
  4. TL Card kredi kartı mıdır?
  5. Axess Platinum kredi kartı mıdır?
  6. Yapı Kredi ATM en fazla ne kadar para çekilir?

Ziraat Bankkart Platinum mc nedir?

Banka kartı ve kredi kartının aynı kartta birleştiği Bankkart'ın avantajları ile tanışın! Ziraat Bankası'nın sunduğu Bankkart Platinum ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır.

Maximum Platinum nedir?

Maximum Platinum Kart Platinum Kart'ınız; Tüm Maximum Özelliklere sahiptir; harcamalarınızla MaxiPuan kazanabilir, kazandığınız puanları Maximum üye işyerlerinde anında para yerine kullanabilirsiniz. Üstelik alışverişlerinizi taksitlendirebilir ve kolayca ödeyebilirsiniz.

Platinum mc nedir?

İş Bankası MasterCard Platinum tüm Maximum özelliklerine sahip olmakla birlikte yurtdışı harcamalarının geri ödemesini TL cinsinden ödemeye olanak sağlayan bir kredi kartı.

TL Card kredi kartı mıdır?

TLcard, tüm Yapı Kredi müşterileri için sunulan vadesiz hesaba bağlı banka kartıdır. TLcard ile nakit taşımaya gerek olmadan ister işyerlerinde ister internette alışveriş yapabilir, dilerseniz nakit ihtiyacınızı karşılamak için ATM'lerden para çekebilir ve daha birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Axess Platinum kredi kartı mıdır?

Hayatınızda, yaşam tarzınıza uygun, size en üst seviyede hizmet verecek, bütün beklentilerinizi karşılamak için çalışan bir kredi kartınız var. Hayatınızda Axess Platinum var. Axess Platinum'la tüm Axess özelliklerinin yanı sıra Axess Platinum Özel Hizmetleri 'nden de faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi ATM en fazla ne kadar para çekilir?

ATM İşlem Limitleri
İşlem Adıİşlem LimitiPara Birimi
Kartsız Para Yatırma50.000TL
Kartsız Şans Oyunları1.000TL
Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam10.000TL
Para Çekme Yurtdışı1.000USD
6 satır daha