Binvezir peynir nerede?

İçindekiler:

  1. Binvezir peynir nerede?
  2. Aknaz peynir fabrikası nerede?
  3. Ekici lokum peynir nerede satılır?
  4. Beyaz peynirin kilosu ne kadar?
  5. Aknaz gıda kimin?
  6. Altınkılıç peynir nerede üretiliyor?
  7. Bimde Ekici Peynir ne kadar?
  8. Ak Gıda hangi ülkenin?
  9. Aknaz kaşar ne kadar?
  10. Tahsildaroğlu helal mi?
  11. Altınkılıç kefir nerenin malı?
  12. Altınkılıç markası kimin?
  13. Ekici beyaz peynir fabrikası nerede?

Binvezir peynir nerede?

Edirne tesislerinde üretim yapmaktadır.

Aknaz peynir fabrikası nerede?

Ltd. Şti. tarafından üretilen beyaz peynir markasıdır. BİM özel markasıdır. 1953 yılında Mahmut Akpınar tarafından kurulan Akpınar Süt Ürünleri Çanakkale'de üretim yapmaktadır.

Ekici lokum peynir nerede satılır?

Ekici Lokum Kıvamında Tam Yağlı Beyaz Peynir 1000 G - Migros.

Beyaz peynirin kilosu ne kadar?

Seçenekler: 500 gr47,50 TL/kg. 900 gr35,50 TL/kg.

Aknaz gıda kimin?

Ülker markasını da bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in gıda iştiraklerinden Ak Gıda, Fransız şirketi Groupe Lactalis şirketine satıldı.

Altınkılıç peynir nerede üretiliyor?

1991 yılında Çanakkale'nin Ezine ilçesine beyaz peynir üretim tesisi kuran Altınkılıç ailesi devam eden beyaz peynir üretiminin yanı sıra, eski kaşar üretimi için yatırım kararı alır.

Bimde Ekici Peynir ne kadar?

Binvezir Ezine İnek Peyniri 17,90 TL. Ekici Beyaz Peynir: 29,90 TL.

Ak Gıda hangi ülkenin?

Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda'nın tüketici markası İçim, sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor...

Aknaz kaşar ne kadar?

Aknaz Kaşar Peyniri (1000 Gram): 30 TL. Kaanbey Taze Kaşar Peyniri (700 Gram): 23.50 TL. Teksüt Kaşar Peyniri (1 KG): 36 TL.

Tahsildaroğlu helal mi?

TAHSİLDAROĞLU markası ilk günden yarattığı kalitesini sektörde uzun yıllardır korumaktadır. ... Bu doğrultuda; tüm üretim proseslerini, BRC – Helal sertifikaları ve ISO – HACCP kalite kontrol sisteminin esaslarıyla, geleneksel değerlerinden taviz vermeden gerçekleştirmektedir.

Altınkılıç kefir nerenin malı?

1991 yılında markalaşma anlayışıyla, Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic A.Ş. kurulur. Türkiye'nin en mümbit topraklarından Ezine'de toplam 20000 m2 arsalı 6000 m2 kapalı alanda başlayan üretim Altınkılıç ürünlerinin temelini oluşturur.

Altınkılıç markası kimin?

Altınkılıç, 1976 yılında Mehmet Altınkılıç tarafından kurulan Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic A. Ş. bünyesindeki süt ürünleri markasıdır.

Ekici beyaz peynir fabrikası nerede?

Bugün Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında toplam 42.000 m2'lik alanda, günlük 480 ton süt işleme kapasitesine sahip olan Ekici Peynir, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı Türkiye'nin en büyük ilk 1000 şirketi arasındadır.