Kontür makyajı için hangi ürünler kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Kontür makyajı için hangi ürünler kullanılmalı?
  2. Kontür hangi fırça kullanılır?
  3. Kontür paleti far olarak kullanılır mı?
  4. Önce fondöten mi kontür mu?
  5. Kontür fırçası nasıl olmalı?
  6. Aydınlatıcı hangi fırça ile sürülür?
  7. Makyaj paleti nasıl kullanılır?

Kontür makyajı için hangi ürünler kullanılmalı?

Kontür yapmak için stik fondöten, bronzlaştırıcı, allık ve çok yönlü bir ürün olan “Nars Matte Multiple” kullanabilirsiniz.

Kontür hangi fırça kullanılır?

Açılı fırçaların kullanımı kolaydır. Eğer kontüre yeni başlayacaksınız açılı fırça kullanabilirsiniz.

Kontür paleti far olarak kullanılır mı?

KONTÜR PALETİ KULLANIMI Kontur yaparken kapatıcı ve aydınlatıcı kullanılmalıdır. Cilt renginizden 1-2 ton koyu fondöteni bronzer olarak cilt tonundan biraz aha açık bir fondöteni ise aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Kontür paleti tıpkı far gibi çeşit çeşit tonlarda bir aradadır.

Önce fondöten mi kontür mu?

Kontür makyajı veya bronzer farketmez, bu işlemleri fondöteni uyguladıktan sonra yapmalısın. Bronzer pudranı elmacık kemiklerinin üzerine uygulayarak sıcak bir ten görünümü elde edebilirsin.

Kontür fırçası nasıl olmalı?

Kontür fırçası seçerken dikkat edilmesi gereken 2 nokta var: Fırçanın kılları hem açılı hem de sık olmalı. Kontür uygulamasında ürünü iyi karıştırmak ve doğru yere uygulayabilmek için fırçanın yapısı önemli. NYX Professional Makeup Halo Precision Highlighting fırçası yumuşacık kıllarıyla inanılmaz pratik.

Aydınlatıcı hangi fırça ile sürülür?

Pudra highlighter ürünleri fırça ile kolayca sürülebilmektedir. Aynı zamanda bu ürünleri göz makyajında göz pınarlarınızı aydınlatmak için de kullanabilirsiniz. İnce bir far fırçası ile bir miktar ürünü göz pınarlarına sürebilir ve gözlerinizi olduğundan daha büyük ve aydınlık gösterebilirsiniz.

Makyaj paleti nasıl kullanılır?

İlk olarak makyaj paletindeki mat ve açık tondaki farlarla göz kapağını ısıtabilir, daha sonra metalik bitişli orta tonda bir farı göz kapağına uygulayarak göz makyajını tamamlayabilirsin. Günlük makyajında doğal bir görünüm için pembe allığı yanaklarına uygulayabilir, bronzer ile yüzünü ısıtabilirsin.