Vodafone kontör yükleme kaç TL?

İçindekiler:

  1. Vodafone kontör yükleme kaç TL?
  2. Vodafone kaç kontör kaldığını nasıl öğrenirim?
  3. Vodafone Mpass TL yükleme nedir?
  4. Kontör var mı?
  5. Turkcel TL yükleme nedir?
  6. Türk Telekom en az ne kadar?
  7. SIM kart ne zaman kapanır?

Vodafone kontör yükleme kaç TL?

TL yüklemenizi bir defada en az 40 TL, en fazla 100 TL yükleyebilirsiniz. Vodafone faturasız hattınızın aktif kullanım süresini uzatmak için, bir defada en az 40 TL yüklemelisiniz. Yüklenebilecek en düşük TL miktarı 20.07.2020 tarihi itibariyle 40 TL olarak güncellenmiştir.

Vodafone kaç kontör kaldığını nasıl öğrenirim?

Bakiye Öğrenme Servisi
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Vodafone Mpass TL yükleme nedir?

Masterpass™ internete bağlı tüm cihazlarla her seferinde ödeme yapılacak kart bilgisi girmeden kolay ve güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan Mastercard'ın online ödeme çözümüdür.

Kontör var mı?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz. 5.

Turkcel TL yükleme nedir?

Hazır Kart Turkcell.com.tr anasayfasında sağ üst bölümde yer alan "TL/Paket Yükle" alanından kredi kartınızla istediğiniz Turkcell numarasına TL, Nar, cepten ve bilgisayardan internet paketi yükleyebilirsiniz. Hemen TL ve paket yüklemek için tıklayın. ... En yakın Turkcell Mağazasına uğrayarak da TL yükleyebilirsiniz.

Türk Telekom en az ne kadar?

Avea Türk Telekom 10 ve 15 TL olan en az yükleme sınırını 20 TL yaptı. Avea benim kaç TL yüklemek istediğime neden karışıyor? Yükleme miktarı kullanıcı tarafından belirlenebilmeli, isterse 1 TL yüklesin Avea'yı ilgilendirmez.

SIM kart ne zaman kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.