iPhone XR ne farkı var?

İçindekiler:

  1. iPhone XR ne farkı var?
  2. iPhone XS ne kadar Apple?
  3. iPhone XR kaç TL?
  4. iPhone XR mı daha iyi XS mi?

iPhone XR ne farkı var?

iPhone XS'in ekranı 5.8 inç ve kasası paslanmaz çelikten oluşurken, iPhone XR'ın ekranı 6.1 inç ve telefonda kullanılan malzeme alüminyum. iPhone XS ve iPhone XR'ın ekran kalitesinde de farklılık bulunuyor. iPhone XS'de Super Retina OLED ekran kullanılırken, iPhone XR'ın ekranı ise Liquid Retina IPS teknolojinse sahip.

iPhone XS ne kadar Apple?

iPhone Xs ve iPhone Xs Max; GB ve 512 GB modelleriyle uzay grisi, gümüş ve yeni altın renk seçeneklerinde, sırasıyla 999 ABD Doları (ABD) ve 1099 ABD Doları'ndan başlayan fiyatlarla apple.com, Apple Store uygulaması ve Apple Store'ların yanı sıra Apple Yetkili Satıcıları ve belirli iletişim operatörlerinde ( ...

iPhone XR kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 6.999,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 6.199,00 TLŞu Andaki Fiyat: 6.999,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

iPhone XR mı daha iyi XS mi?

iPhone XR, 6.1 inç LCD ekrana sahip iken iPhone XS'de 5.8 inçlik OLED ekran bulunuyor. Ekran teknolojisi iPhone XS'in daha iyi iken boyut olarak iPhone XR daha büyük ekrana sahip. Büyük ekran seven iPhone kullanıcıları iPhone XR'ı tercih edebilir.