Turkcell Eko Paket nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Eko Paket nedir?
  2. Turkcell Süper 50 paketi nedir?
  3. Eko fiber nedir?
  4. Turkcell fiber Esnek Paket Kampanyası nedir?

Turkcell Eko Paket nedir?

Eko Paket ile şirkete kayıtlı hatlarla sınırsız dakika, tüm Turkcell'lilerle 600 DK ve her yöne 300 DK konuşma avantajı ile iletişim maliyetlerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Eko Paketiniz varken aynı anda başka bir konuşma paketi alamazsınız.

Turkcell Süper 50 paketi nedir?

Süper Tarife'de 50TL yükleyerek her yöne 10 dakikası 65 kuruşa konuşabilir, üstelik Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşmak için 2 saat bedava kazanırsınız. Tarife ücretine tüm vergiler ( KDV ve % ÖİV) dahildir.

Eko fiber nedir?

Fiber internet hizmeti Turkcell Superonline altyapısının bulunduğu iller​de ​sunulabilmektedir. ... Eko Paketler, kotasını aşmayan kotalı internet paketleridir. İlgili kota limitine ulaşılınca internet hizmeti ay sonuna kadar durdurulur. Herhangi bir kota aşım bedeli uygulanmaz.

Turkcell fiber Esnek Paket Kampanyası nedir?

​35 Mbps esnek fiber internetin keyfini çıkarın. Üstelik ilk ay 100 Mbps hız hediyesiyle! Turkcell Fiber Esnek paketinizde aynı fatura ayı içinde 25 GB kullanıma ulaştığınızda siz herhangi bir işlem yapmadan 10 TL karşılığında paketiniz bir üst kademeye otomatik geçerek ek 25 GB kullanım hakkına sahip olursunuz.