Biletix ten en fazla kaç bilet alınır?

İçindekiler:

  1. Biletix ten en fazla kaç bilet alınır?
  2. Konuşanlara nasıl bilet alabilirim?
  3. PDF Hızlı bilet nedir?
  4. Biletix bilet ne zaman gelir?
  5. Konuşanlar gösterisi nerede?

Biletix ten en fazla kaç bilet alınır?

Bir defada satın alınabilecek bilet limiti 9 adettir.

Konuşanlara nasıl bilet alabilirim?

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR'A NASIL BİLET ALINIR? Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix'in https://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, 'Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın' kısmına 'Hasan Can Kaya' yazın.

PDF Hızlı bilet nedir?

Dijital bilet, müşterilerimize hem PDF hem de karekod ile etkinlik alanına girme imkanı sağlayan bir teslimat şeklidir. Satın alma işleminiz sonrasında size gönderilen işlem özeti e-postasında ve/veya sms mesajında yer alan linke tıklayarak, dijital biletlerinize hem karekod hem de PDF formatında ulaşabilirsiniz.

Biletix bilet ne zaman gelir?

Kurye teslimat seçeneği, biletler, etkinlik tarihinden en geç 48 saat önce teslim edilebilecek şekilde sunulur. Biletlerinizin teslimat şeklini kurye olarak seçtiğinizde, teslimat tarihini siz belirlersiniz. Biletleriniz seçmiş olduğunuz tarihte 10:00 ile 18:00 saatleri arasında adresinize ulaşır.

Konuşanlar gösterisi nerede?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve katılımcıların renkli anılarını anlattığı Konuşanlar'In her bölümünde sandalyelerin tamamı dolduruluyor. Büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera'da çekilmektedir.