İşCep nasıl güncellerim?

İçindekiler:

  1. İşCep nasıl güncellerim?
  2. İşCep şifre nasıl değiştirilir?
  3. İşCep nasıl iptal edilir?
  4. İş Bankası internet şubesi tek kullanımlık şifre nedir?
  5. Iş bankası cihaz tanıma iptal nasıl yapılır?

İşCep nasıl güncellerim?

Uygulamaları App Store bölümüne girerek sağ alt kısımda bulunan Güncellemeler sekmesi üzerinden yapabilirsiniz.Güncellemesi gelen uygulamalar yada oyunlar karşınıza çıkacaktır ve güncellemeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

İşCep şifre nasıl değiştirilir?

Anında Şifre ile şifre belirleyemez ya da şifrenizi değiştiremezseniz 0 724 numaralı Telefon Şubemizden sırasıyla 5.1.1 tuşladıktan sonra müşteri şifresi alma menüsünden ya da Bankamatik ve Bankamatik+ cihazlarımız aracılığıyla da yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

İşCep nasıl iptal edilir?

İşCep'e giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsünden "Diğer Tanımlı Cihazlarım" işlemine girip müşteri numaranızın tanımlı olduğu cihazları iptal edebilirsiniz. Bu iptal işlemini 0 724 numaralı telefon şubemizden müşteri temsilcimize bağlanarak da gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası internet şubesi tek kullanımlık şifre nedir?

Tek kullanımlık Şifre, Cep Anahtar aracılığı ile üretilen 8 haneli bir şifredir. Cep Anahtar, mobil bankacılık uygulamamız olan İşCep'in içerisinde yer almaktadır. İşCep telefonunuzda yüklü değil ise telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazarak yükleyebilirsiniz.

Iş bankası cihaz tanıma iptal nasıl yapılır?

Telefon Tanıma özelliğini İşCep'e giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsünde bulunan “Cihazımdaki Tanımlılar” ve “Tanımlı Cihazlarım” seçeneklerinden kaldırabilirsiniz. Ayrıca 0 724 Telefon Şubemiz ile irtibata geçerek de iptal işlemi yaptırabilirsiniz.