Apple MacBook ne zaman indirime girer?

İçindekiler:

  1. Apple MacBook ne zaman indirime girer?
  2. Apple Airpods kampanyası ne zaman bitiyor?
  3. Apple eğitim indirimi ne zaman bitiyor 2020?
  4. Troy ödeme sistemi nedir?

Apple MacBook ne zaman indirime girer?

En Uygun Fiyatlı Macbook için Eylül - Ekim Dönemi Yeni bir Macbook almak istiyorsanız en uygun fiyatları Eylül - Ekim aylarında bulabilirsiniz. Bu aylarda Apple'ın geleneksel okula dönüş kampanyası düzenlenir ve özellikle öğrencilere yönelik oldukça uygun indirimler yapılır.

Apple Airpods kampanyası ne zaman bitiyor?

Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 16 Temmuz 2021'de başlar ve 'de biter (“Kampanya Dönemi”). Kampanya Dönemi herhangi bir anda önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya uzatılabilir.

Apple eğitim indirimi ne zaman bitiyor 2020?

Kampanya Dönemi: Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 9 Temmuz 2020 tarihinde başlar ve 29 Ekim 2020'de biter (“Kampanya Dönemi”). Kampanya Dahilindeki Yerler: Apple Store konumları, Eğitim için Apple Store ve 08 873 (her biri “Kampanya Dahilindeki Yer” olarak adlandırılır).

Troy ödeme sistemi nedir?

Troy Kart, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilip 2016 yılında hizmete sunulan yerli bir ödeme sistemidir. Açılımı Türkiye'nin Ödeme Yöntemi olan bu yerli ödeme sistemi; bankalar ve işletmeler arası para akışını sağlayan elektronik bankacılık yöntemi olarak kullanılır.