AXA tutumlu kasko ne demek?

İçindekiler:

  1. AXA tutumlu kasko ne demek?
  2. Ağır hasarlı araca kasko olur mu?
  3. Maksimum kasko nedir?
  4. Ağır hasarlı araca banka kredisi çıkar mı?
  5. Mavi kasko poliçesi nedir?
  6. Kasko kimleri kapsar?

AXA tutumlu kasko ne demek?

AXA Tutumlu Kasko Sigortası, aracını ana risklere karşı teminat altına alırken diğer alternatiflere kıyasla daha ekonomik bir seçeneği tercih etmek isteyen araç sahiplerine uygun bir üründür.

Ağır hasarlı araca kasko olur mu?

Kasko sigortası türleri, trafik sigortasının aksine isteğe bağlı olarak yapılan bir sigorta çeşididir. ... Bu nedenle ağır hasarlı bir kazadan çıkmış araçlara, sigorta şirketleri gerek şirket politikaları gerekse sigortacılık anlayışları sonucunda kasko sigortası yapmak istemeyebilmektedirler.

Maksimum kasko nedir?

Maximum Kasko Sigortası Kapsamı Nedir? Maximum sigorta poliçesinin kapsamı içerisinde bulunan hizmetler; çarpma ve çarpışma sonucu oluşan hasarların tazmini dışında çalınma, yangın, cam kırılması, doğal afetler ve hayvanların araca vereceği zararları kapsar.

Ağır hasarlı araca banka kredisi çıkar mı?

“Pert araca taşıt kredisi çıkar mı?” sorusu yasal olarak netlik kazanmayan bir durum. Bankalar, pert araç için ikinci el otomobil kredisi verebiliyor. ... Çünkü sigorta firmaları büyük olasılıkla perte çıkmış bir araca tekrar kasko yapmıyor veya kasko bedelinin çok daha üzerinde bir para karşılığı kasko hizmeti sunuyorlar.

Mavi kasko poliçesi nedir?

Mavi Kasko Sigorta poliçeniz; çarpma, devrilme, yanma, çalınma, gibi zararlar karşısında aracınızı güvence altına alıyor. Ayrıca Mavi Kasko Sigortası size, aşağıda belirttiğimiz Genişletilmiş Kasko Koruması teminatlarını da standart olarak sunuyor.

Kasko kimleri kapsar?

İsteğe bağlı yaptırılan bir sigorta türü olan kasko ; temel olarak trafik kazası, yangın, çalınma ve doğal afet gibi durumlarda aracınızda meydana gelen zararları teminat altına alır. Kasko poliçesi yaptırmak isteyen sürücüler ayrıca, çeşitli ek teminatlarla farklı riskleri de güvence altına alabilir.