Öteki taraf hangi yabancı filmden uyarlama?

İçindekiler:

  1. Öteki taraf hangi yabancı filmden uyarlama?
  2. Öteki taraf filmi korku mu?
  3. Öteki taraf filmi korku filmi mi?
  4. Denize giren yaşlanıyor Hangi film?

Öteki taraf hangi yabancı filmden uyarlama?

Evet Öteki Taraf İspanyol gerilimi La cara oculta (The Hidden Face) isimli filmden uyarlama, ancak Hollywood bile uyarlamalardan geçilmezken ve özellikle ülkemizde bir dönem illegal uyarlamalar almış başını gitmişken, resmi bir uyarlama yapmak da takdir edilesi.

Öteki taraf filmi korku mu?

Öteki Taraf, ilişkileri, aşkı, kıskançlığı, intikamı konu alan bir psikolojik gerilim. Korku öğeleri de barındırıyor içinde ama asıl korkutan filmin kadınları arasındaki gerginlik. Aslı Enver ve Meryem Uzerli rollerinin hakkını vermişler.

Öteki taraf filmi korku filmi mi?

Aralık başında vizyona girecek olan Öteki Taraf'ı izleyenler, çıkışta senaryonun içeriğini ve filmi uzun uzun konuşacaklardır. Özcan Deniz, yakın çevresinin karşı çıkmasına rağmen korku-gerilim türünde bir filmde çekti. Bunun nedeni korkunun, gerilimin aslında sevdiği tür olması.

Denize giren yaşlanıyor Hangi film?

Güneşli bir günün keyfini çıkaran bir grup insanın, ölü bir beden buldukları plajda insanların aniden yaşlanması gibi doğaüstü garip olayların yaşandığını keşfetmelerini konu edinen Old'un oyuncu kadrosunda Gael García Bernal, Vicky Krieps, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Abbey Lee, Eliza Scanlen, Rufus Sewell gibi ...