Türk Telekom e-fatura ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom e-fatura ücretli mi?
  2. Vodafone e-fatura ücretli mi?
  3. Vodafone faturamı nasıl alırım?
  4. Vodafon mail adresi nedir?
  5. Türk Telekom SMS Fatura ücretli mi?

Türk Telekom e-fatura ücretli mi?

Fatura takibinizi kolaylaştırmak ve doğayı korumak için ücretsiz e-fatura hizmetimizden faydalanabilirsiniz! Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom evde internet hizmetiyle ilgili her şeyi doğa dostu E-Fatura'larınızda bulabilirsiniz.

Vodafone e-fatura ücretli mi?

Vodafone Yasal E-Fatura, Vodafone'nun ücretsiz fatura servisidir.

Vodafone faturamı nasıl alırım?

Faturamı e-posta ile almak istiyorum, ne yapmalıyım? Yasal e-fatura aboneliğinizi Yanımda İnternet sayfası üzerinden kolayca başlatabilirsiniz. Bunun için, "Faturalarım" menüsünde yer alan "Fatura Ayarları" bölümüne tıklayıp "E-fatura" seçeneğini işaretleyin. E-posta adresini girdikten sonra "Kaydet" tuşuna basın.

Vodafon mail adresi nedir?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz. Vodafone ile ilgili şikayetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.

Türk Telekom SMS Fatura ücretli mi?

Fatura Bilgisi servisi ile, Türk Telekom mobil hattınıza ait fatura bilgilerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu servisten alınan her bilgi mesajı 1,52 TL olarak ücretlendirilir. Fatura Bilgisi servisine internetten ulaşmak için lütfen tıklayın.