Istanbul Ticaret Üniversitesi hangi durumlarda burs kesilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Ticaret Üniversitesi hangi durumlarda burs kesilir?
  2. Ito bursu nedir?
  3. Iticü özel mi?
  4. Istanbul Ticaret Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?
  5. Ticaret Odası ne kadar burs veriyor?
  6. Istanbul Ticaret Üniversitesi Hazırlık Okulu nerede?

Istanbul Ticaret Üniversitesi hangi durumlarda burs kesilir?

Kayıt yaptırdığı halde öğrenim borcu olan öğrencilere, borçluluk durumu devam ettiği sürece, tercih bursu ödenmez. ... Tercih Bursu, Başarı Sıralama Bursu ve Yurt Desteği akademik yılsonunda GNO 2,00`nin altına düşmesi halinde kesilir.

Ito bursu nedir?

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul il sınırları içinde bulunan devlet üniversitelerinde öğrenim gören yükseköğrenim (lisans) öğrencileri ile vakıf üniversitelerine ÖSYM tarafından 0 burslu olarak yerleştirilen veya 0 şehit bursu ile öğrenim gören yükseköğrenim (lisans) öğrencilerine karşılıksız burs verecektir.

Iticü özel mi?

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından 2001 yılında kurulan bir vakıf üniversitesidir. ... Üniversite, ülke genelinde en çok tercih edilen vakıf üniversiteleri arasındadır.

Istanbul Ticaret Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?

Öğretim Dili tamamen ya da kısmi İngilizce olan programlarda İngilizce Hazırlık programı zorunludur. Program içeriğimiz, Genel Amaçlı İngilizceden, Genel Akademik Amaçlı İngilizceye geçiş şeklindedir. ... Öğrencilerimize verilen dil desteği fakültelerinde de Mesleki İngilizce destekli olarak devam etmektedir.

Ticaret Odası ne kadar burs veriyor?

Burs miktarları; Lisans öğrencileri için 225 TL, yüksek lisans öğrencileri için 400 TL, doktora öğrencileri için 600 TL'dir.

Istanbul Ticaret Üniversitesi Hazırlık Okulu nerede?

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÜNİVERSİTEMİZİN KÜÇÜKYALI YERLEŞKESİNDEDİR.