Kumbara Fonu Nedir?

İçindekiler:

  1. Kumbara Fonu Nedir?
  2. Çocuklar için kumbara hesabı nedir?
  3. Garanti Bankası Kumbara veriyor mu?
  4. Türkiye iş Bankası Kumbara hesabı nasıl açılır?

Kumbara Fonu Nedir?

Kumbara Fonu, Türkiye'de çocuklarımızın geleceği için hazırlanmış ilk yatırım fonudur. Kumbara Fonu, çocuklarımızın eğitim, evlilik, iş kurma gibi gelecekteki önemli ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlayan uzun vadeli ve “birikim” amaçlı bir fondur.

Çocuklar için kumbara hesabı nedir?

Vadeli Kumbara Hesabı ile 18 yaşın altındaki çocuklarınız adına birikim yaparak gecelik mevduat faizi kazanabilirsiniz. Çocuğunuz adına açılan vadesiz TL hesabındaki bakiye her gün 15:30'da Vadeli Kumbara Hesabına aktarılarak gecelik mevduat faizi kazandırmaktadır. ... Vadeli Kumbara Hesabı şubelerimizden açılabilmektedir.

Garanti Bankası Kumbara veriyor mu?

Dilerseniz, Garanti BBVA şubeleri'nden 54 TL karşılığında akıllı kumbara satın alabilirsiniz. ... Akıllı Kumbara paketindeki kart ile kullanılır. Türk Lirası ve Kuruş için tasarlanmıştır; madeni paralar 1.00 TL, 0,50 TL, 0,25 TL, 0,10 TL ve 0,05 TL'nı tanımaktadır. Yatırılan ve çekilen paraları tanır ve kaydeder.

Türkiye iş Bankası Kumbara hesabı nasıl açılır?

İşCep'te kendi müşteri oturumunuzu açtıktan sonra Yatırım > Kumbara Fon İşlemleri > Hesap Açma adımlarını izleyerek birkaç dakika içinde Kumbara Fon Hesap açma sürecini tamamlayabilirsiniz.