CEPTETEB kredi kartı aidatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. CEPTETEB kredi kartı aidatı ne kadar?
  2. TEB Bankası kredi kartı aidatı ne kadar?
  3. Cepteteb kredi kartı aidat var mı?
  4. TEB'de EFT ücreti var mı?

CEPTETEB kredi kartı aidatı ne kadar?

CepteTeb Kredi Kartı Yıllık Kart Ücreti CepteTeb kredi kartıma yıllık kart ücreti adı altında 2021 yılı 9 temmuzda 116 TL yansıtılmıştır. T. C. Yasalarına göre yapılan bu ücretlendirme 13. Hukuk dairesince verilen 2011//115 sayılı son karara göre söz konusu yıllık kart ücreti aidatının bk. 125.

TEB Bankası kredi kartı aidatı ne kadar?

TEB'den yıllık aidatı olmayan kredi kartı! Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Günlük nakit çekme limitleri dahilinde tüm TEB ATM'lerinden ve diğer Banka ATM'lerinden kredi kartı kullanılabilir nakit limitiniz dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Cepteteb kredi kartı aidat var mı?

CEPTETEB Kredi Kartı'na bağlı Sanal Kart oluşturur, kart bilgilerine sadece CEPTETEB İnternet Şubesi ve CEPTETEB Mobil Uygulaması'ndan ulaşırsın. Böylece kayıp/çalıntı riski olmadan e-ticaret alışverişlerini yaparsın. Oluşturduğun Sanal Kart için aidat da ödemezsin.

TEB'de EFT ücreti var mı?

CEPTETEB Hesap'tan EFT ücreti alınmamaktadır. (6) CEPTETEB İnternet Şubesinden, CEPTETEB Mobil şubeden ve TEB Telefon Şubesinden 16:00 ve sonrasında gerçekleştirilen EFT işlemleri için alınan ücrettir. İşlem başına ve sabit olarak alınmakta olup, BSMV dahildir. ... CEPTETEB Hesap'tan havale ücreti alınmamaktadır.