Turkcell Tarife değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Tarife değişikliği nasıl yapılır?
  2. Turkcell Fatura adres değişikliği nasıl yapılır?
  3. Turkcell faturalı tarife nasıl iptal edilir?
  4. Turkcell numara bilgilerimi nasıl gizlerim?
  5. Turkcell internet aşımı kaç TL?

Turkcell Tarife değişikliği nasıl yapılır?

Turkcell.com.tr anasayfası sağ tarafta bulunan "Giriş" bölümünden giriş yapın. En alttaki "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol taraftaki menüde "Paket ve Tarifelerim" bölümünden mevcut paket ve tarifelerini görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz.

Turkcell Fatura adres değişikliği nasıl yapılır?

Turkcell.com.tr üzerinden satın almış olduğunuz ürünler, "Sipariş Bilgileri" sayfasında belirttiğiniz “Teslimat Bilgisi” doğrultusunda teslim edilir. Kurye / kargo yetkilisi, paketinizi iletmiş olduğunuz bu adrese yönlendirir. Siparişinizi verdikten sonra turkcell.com.tr üzerinden adres değişikliği yapılamamaktadır.

Turkcell faturalı tarife nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal ederim? İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell numara bilgilerimi nasıl gizlerim?

Açılan ekranda "Ayarlarım" altında yer alan "Hat Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen sayfada "Numaramı Gizle" seçeneğinin yanında bulunan butonu açık konuma getirerek sayfanın sonunda bulunan "Kaydet" butonuna tıkladığınızda, aradığınız kişilerin numaranızı görmesini engelleyebilirsiniz.

Turkcell internet aşımı kaç TL?

Talepte bulunan müşteriler, ilgili fatura döneminin sonuna kadar ilk 5 GB ücretsiz olacak şekilde, sonraki her 5 GB 29,9 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir. 5 GB'lık kullanımlar da 10 defa ile sınırlı olup bitişinde abonelerin kullanımı durdurulacak ve ek ücret yansıtılmayacaktır.