Sümen takımı kaç para?

İçindekiler:

  1. Sümen takımı kaç para?
  2. Sümen takımında neler var?
  3. Sümen takimi nedir?
  4. Sümen takımı parçaları ne işe yarar?

Sümen takımı kaç para?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 318 Sümen Takımı modeli içerisinde en ucuz Sümen Takımı fiyatı 14.0 TL iken, en yüksek Sümen Takımı fiyatı 46749.99 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Sümen takımında neler var?

Sümen takımları içerisinde yer alan malzemeler ise; takımın ana parçası olan, deri ya da ahşaptan yapılan yazı yazma altlığı, dolma kalem, tükenmez kalem, fihrist, bloknot kutusu, zarf açacağı, bardakaltlığı ve takvim gibi yan malzemelerdir.

Sümen takimi nedir?

Sümen Takımı ise masa üstü aksesuarlarının bir arada uyum içerisinde bir takım halinde bulunmasına denir. Sümen takımlarını ofis, büro ve okul masalarında masaların daha düzenli ve gösterişli yapar. Sümen Takımları Ahşap, Deri, Lüks ve VIP olarak çok farklı model ve renklerde mevcuttur.

Sümen takımı parçaları ne işe yarar?

Sümen Takımında Neler Var? Sümen takımı içerisinde adının sümen takımı olmasını sağlayan sümen yani deriden ve ya ahşaptan üretilen yazı yazma altlığı bulunuyor. Bu ürün ana parça olarak kullanılıyor ve yanında ise kalem, fihrist, bloknot kutusu, zarf açacağı, takvim gibi yan ürünlerde bulunabiliyor.