Ronaldo Herbalife kullanıyor mu?

İçindekiler:

  1. Ronaldo Herbalife kullanıyor mu?
  2. Herbalife nedir Ronaldo?
  3. Herbalife nedir ne işe yarar?
  4. Herbalife 24 CR7 Drive ne işe yarar?
  5. Herbalife prolong ne işe yarar?
  6. CR7 ne işe yarar?
  7. CR7 Drive nasıl kullanılır?
  8. Prolong ne zaman kullanılır?
  9. H24 prolong ne işe yarar?

Ronaldo Herbalife kullanıyor mu?

Herbalife, Ronaldo'nun resmi beslenme sponsoru oldu. İspanyol Real Madrid kulübünün Portekiz asıllı oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun resmi beslenme sponsoru, global beslenme şirketi Herbalife oldu. ... Sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor.

Herbalife nedir Ronaldo?

Herbalife CR7 Drive Spor içeceği tozu, sporcu beslenmesi uzmanları tarafından egzersiz, antrenman ve müsabakalarda vücudun acil enerji ihtiyacı olan karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine koyarak performansın korunması amacıyla formüle edilmiştir.

Herbalife nedir ne işe yarar?

Herbalife; kelime anlamı olarak, doğal yaşam, bitkisel yaşam, bitkisel hayat, doğal hayat, anlamları taşımaktadır. Herbalife ürünleri sağlıklı ve dengeli beslenme ürünleridir. Optimum beslenme yi minimum kalori ile sağlayan ürünlerdir.

Herbalife 24 CR7 Drive ne işe yarar?

*2 ölçü kaşığı (27g) ürünün 500 ml su ile karıştırılmasıyla elde edilen karbonhidrat ve elektrolit içeren bu spor içeceği, uzun süreli dayanıklılık egzersizlerinde performansın korunmasına katkı sağlar ve fiziksel egzersiz sırasında su emilimini arttırır.

Herbalife prolong ne işe yarar?

Karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine konmasını sağlamak amacıyla formüle edilmiş karbonhidrat ve elektrolit içeren içecek tozudur. 270-330 m0smol/kg su ozmolaliteye sahiptir ve 20,86mmol/lelektrolit içerir. 7g peynir altı suyu proteini içerir.

CR7 ne işe yarar?

Sporcu beslenmesi uzmanları tarafından karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine konmasını sağlamak amacıyla formüle edilen ve karbonhidrat ile elektrolit içeren CR7 Drive, uzun süreli dayanıklılık egzersizlerinde performansın korunmasına katkı sağlıyor ve fiziksel egzersiz sırasında su emilimini ...

CR7 Drive nasıl kullanılır?

KULLANIM BİLGİSİ: 27 g (2 ölçü kaşığı) ürünü 500 ml su ile karıştırın ve kuvvetlice çalkalayın. Egzersiz sırasında tüketiniz.

Prolong ne zaman kullanılır?

Prolong, kelime anlamı itibariyle uzun süreli profesyonellik anlamı taşımaktadır. Ürün uzun süreli ve yoğun sporlar için uygundur. Prolong tırmanma, yürüyüş, yüksek efor gerektiren antrenman, yüzme, crossfit, ve diğer benzer sporları yapan kullanıcılara hitap etmektedir.

H24 prolong ne işe yarar?

Herbalife H24 Prolong;Yoğun egzersiz sırasında enerji almak için harika bir karbonhidrat protein içeceğidir. Bu eşsiz içecek karışımı, 2 mOsmol / kg bir ozmolaliteye sahiptir ve yağsız kas kütlesinin büyümesini ve bakımını protein ile destekler.