Telekom internet paylaşımı ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Telekom internet paylaşımı ücretli mi?
  2. Avea internet paylaşımı ücretli mi?
  3. İnternet paylaşımında para kesiliyor mu?
  4. Türk Telekom hotspot ücreti alacak mı?
  5. Vodafone internet açınca para kesiliyor mu?
  6. Interneti paylaşmak ücretli mi?
  7. Turkcell internet paylaşımı ücreti kalktı mı?

Telekom internet paylaşımı ücretli mi?

İnternet paylaşım ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 5 TL olarak Türk Telekom Prime mobil tarifesindeki müşteri faturasına yansıtılacak ve iptal edilmemesi durumunda bir sonraki dönem otomatik olarak yenilenecektir. ... Bir fatura dönemi içerisinde birden fazla hatla paylaşım yapılsa dahi sadece 5 TL ücret tahsil edilecektir.

Avea internet paylaşımı ücretli mi?

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

İnternet paylaşımında para kesiliyor mu?

ARTIK ÜCRETLİ Turkcell'den konuyla ilgili olarak abonelerine gönderilen mesajla ortaya çıkan bu gelişmeye göre iOS veya Android telefonlardaki hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan 'kişisel erişim noktası' özelliği kullananlar artık ek ücret ödeyecek.

Türk Telekom hotspot ücreti alacak mı?

Türk Telekom akıllı telefonlarda bulunan hotspot özelliği sayesinde internet paylaşımı yapanlara yönelik olarak güncel bilgiyi paylaştı. Türk Telekom müşterilerinin cep telefonlarında yer alan hotspot uygulamasını kullanmaları halinde kendilerinden hiç bir ücret talep etmeyeceğini belirtti.

Vodafone internet açınca para kesiliyor mu?

Vodafone internet paylaşımı için abonelerinden ücret almayacağını duyurdu. ... Vodafone internet paylaşımı için müşterilerinden herhangi bir ücret almayacağını açıkladı. Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan ücret talep edilmediği açıklamasında bulundu.

Interneti paylaşmak ücretli mi?

Mobil internet paylaşımı artık ücretli olacak. Hotspot VPN olarak bilinen mobil üzerinden internet paylaşımı bu zamana kadar ücretsizdi. Akıllı telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret gelecek. 'dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacak.

Turkcell internet paylaşımı ücreti kalktı mı?

itibariyle, Bireysel ve Kurumsal faturalı ses hattı abonelerimiz aylık sadece 9 TL'ye ek hiçbir işlem yapmadan paketlerindeki/tarifelerindeki interneti yurt içindeki diğer cihazlarıyla veya sevdiklerinin cihazlarıyla paylaşabilirler.