Doğadan Form sade ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Doğadan Form sade ne işe yarar?
  2. Doğadan form çayı ne işe yarıyor?
  3. Kayısılı çay kilo verdirir mi?
  4. Farmasi Smart Form çayı nasıl kullanılır?

Doğadan Form sade ne işe yarar?

Harcanan kalorinin artırılmasına destek olan form çayı kilo vermeye yardımcı olur. Düzenli olarak kullanılan form çayı sindirim sistemini düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttırır ve kabızlığı önler. Ödem attırır. Hazımsızlık, şişkinlik ve gaz problemlerini ortadan kaldırır.

Doğadan form çayı ne işe yarıyor?

Form çayı içerdiği antioksidan özelliği ve tok tutması sayesinde zayıflamaya yardımcı olarak kullanılan bir çaydır. Özellikle form çayının ödem atıcı özelliğinden dolayı vücuttaki toksik maddeleri atarak fazla olan su tutulumunu önler ve vücuttaki fazla suyu atar.

Kayısılı çay kilo verdirir mi?

Ortalama 5 dakikalık demlenmeden sonra ara öğünlerde içebilirsiniz. Kayısı form çayının en etkili ve kilo verdirici özelliği sindirim sistemine yardımcı olmasıdır. Bağırsakların çalışması ile direkt bağlantılı olan ve metabolizmayı son derece hızlandıran kayısı form çayları vücudun enerjik olmasını sağlar.

Farmasi Smart Form çayı nasıl kullanılır?

Dilerseniz çaydanlığınızın demlik kısmında üzerine kaynar su ilave ederek ya da “ French Press” demleme aparatında 5-8 dakika bekleterek demleyip servis edebilirsiniz. Bir fincan sıcak su için bir çay kaşığı yeterlidir. Günlük en fazla üç fincan aç karnına sabah öğle ve akşam vakitlerinde içilmesi tavsiye edilir.