Iğneli epilasyon yüz nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Iğneli epilasyon yüz nasil yapilir?
  2. Flash iğneli epilasyon nedir?
  3. Termoliz epilasyon nedir?
  4. İğneli epilasyon kaç günde bir yapılır?
  5. İğneli epilasyon sonrası iz kalır mı?
  6. Alexandrite lazer epilasyon nedir?
  7. İğneli epilasyon ne kadar sürede sonuç verir?
  8. İğneli epilasyon çeşitleri nelerdir?
  9. Iğneli epilasyonda kaç seansta sonuç alınır?
  10. Iğneli epilasyondan sonra yüze ne sürülür?

Iğneli epilasyon yüz nasil yapilir?

Kıl kökü kalınlığından daha ince bir uca sahip olan medikal alet yardımı ile kıl köküne elektrik akımı verilir. Bu akım köklerin yanmasını sağlamaktadır. Yanan kıl kökleri cımbız yardımı ile çekilir. Eğer kıl köklerinde bir yanma yoksa bu işlem tekrar ettirilir.

Flash iğneli epilasyon nedir?

Thermo Flash Blend; güzellik merkezlerinde ve lazer epilasyon merkezlerinde tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletidir. Bir iğne yardımı ile çalışan cihaz, kıl köklerine uygulanan yüksek frekans akımları ile tüylerin yok olmasını sağlar. Bu tür sorunların tedavisinde mükemmel sonuçlar verir.

Termoliz epilasyon nedir?

Termoliz Yöntem: Termoliz yönteminde yüksek frekanslı akım uygulanır. Uygulanan akım, kıl köklerine yüksek ısı gönderir ve bu yüksek ısı kıl köklerini aşındırır. Kökü aşınan kıllar bir cımbız yardımıyla rahatlıkla alınabilir.

İğneli epilasyon kaç günde bir yapılır?

İlk ayda her hafta uygulanan epilasyon tedavisi sonraki aylar da belirli aralıklarla 10 günde bir, 15 günde bir, üç haftada bir, ayda bir yapılır. Tedavinin başlangıcında kıllanmanın durumuna göre seanslar dakika olarak veya saat olarak uzun sürer.

İğneli epilasyon sonrası iz kalır mı?

EPİLASYONDAN SONRA İZ veya LEKE KALIR MI ? Bu sektörün en önemli sorusudur. Eğer iğneli epilasyon yaptırıyorsanız da en dikkat etmeniz gereken noktalardan biri budur. On parmak kullanılarak yapılan epilasyonlarda İZ ve LEKE KALMAZ.

Alexandrite lazer epilasyon nedir?

Alexandrite Lazer Nedir? Alexandrite lazer üzerinde güçlü bir soğutma sistemi bulunmaktadır. Bu sistemde basınçlı soğuk bir gaz lazer atışı yapılan cilt bölgesini soğutur. Soğutma işlem esnasında acı duymamanızı sağladığı için yüksek enerjiyle kıl kökleriniz yakarak en etkili sonucun alınmasını sağlar.

İğneli epilasyon ne kadar sürede sonuç verir?

İğneli epilasyonda nihai sonucun ne zaman alınacağı, kişinin kıl yapısı ve hormonal durumu gibi pek çok farklı faktöre göre belirlenmektedir. Ancak iğneli epilasyon için uygun kişilerin, 6 seans ile 12 seans arasında tüylerinden tamamen kurtuldukları bilinmektedir.

İğneli epilasyon çeşitleri nelerdir?

İğneli epilasyonun iki farklı metodla uygulanmaktadır. İğneli epilasyon çeşitleri şu şekildedir; Galvanik iğneli epilasyon: Galvanik iğneli epilasyon yönteminde, iğne yardımıyla kıl köklerine elektrik enerjisi verilmektedir. Galvanik iğneli epilasyonda ayrıca sodyum hidroksit kullanılmaktadır.

Iğneli epilasyonda kaç seansta sonuç alınır?

Kılın kökü saptandıktan sonra kıl köküne gereken seviyede akım verilir ve kök kalıcı bir şekilde tahrip edilir. Kıl kökü tahrip edilmez ise kıl tekrar tekrar çıkar. Zayıf kıllar 1 Seansta tamamen yok olur. Fakat bölge geçmişte cımbız ile sakal dediğimiz kuvvete gelmiş ise 1-2 ay ile 5-6 ay arasında tedavi sürer.

Iğneli epilasyondan sonra yüze ne sürülür?

İğneli Epilasyon Sonrası Epilasyondan sonra cilt sıcak su ve kese ile tahriş edilmemelidir. Ilık su ve yumuşak bir sabunla uygulama alanı yıkanabilir. Enfeksiyon gelişmemesi için tedavi alanına antibiyotik içeren krem veya pomadların sürülmesi önerilir.