Akçaya uçakla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Akçaya uçakla nasıl gidilir?
  2. Ankara'dan Edremit'e uçak var mı?
  3. Balıkesir otogardan akçaya nasıl gidilir?
  4. Akçaya feribot var mı?
  5. Ankaradan ayvalığa uçakla nasıl gidilir?
  6. Ankara Ayvalık kaç lira?
  7. Akçaya hangi otobüs firmaları gidiyor?

Akçaya uçakla nasıl gidilir?

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'ndan Akçay'a Nasıl Gidilir? / Akçay'a Uçak ile Ulaşım. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı ile Akçay arası yaklaşık 15 km'dir. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı araç kiralama hizmetinden faydalanarak veya taksi ile Akçay'a yaklaşık 20 dakika içinde ulaşabilirsiniz.

Ankara'dan Edremit'e uçak var mı?

Ankara - Edremit/Körfez rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 hava yolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet.tıklayın. Ankara - Edremit/Körfez arası uçakla 75 dakika sürüyor.

Balıkesir otogardan akçaya nasıl gidilir?

Balıkesir şehir merkezinde indikten sonra karşıdaki toplu taşıma merkezinden Balıkesir otogarına giden ve 15 dakikada bir hareket eden otobüslerle otogara ulaştıktan sonra Akçay'a saat başı otobüs bulmanız mümkün. Otobüsler 2-2,5 saat sonra Akçay 'a ulaşabiliyor.

Akçaya feribot var mı?

İstanbul'dan Akçay'a ulaşım için üçüncü alternatif Bandırma feribotunu kullanmak. İstanbul-Bandırma feribotla 1 saat 45 dakika sürüyor. Bandırma'ya geçtikten sonra Susurluk yolunu takip ederek Balıkesir'e, Balıkesir'den de Edremit üzerinden Akçay'a ulaşılıyor.

Ankaradan ayvalığa uçakla nasıl gidilir?

Ankara'dan Ayvalık'a Uçakla Nasıl Gidilir? Hava yolu ulaşımı ile konforlu bir uçuş keyfi yaşayabilirsiniz. İlk olarak Ankara Esenboğa Havaalanı ile Edremit Körfez Havaalanı'na veya Balıkesir Havaalanı'na ulaşabilirsiniz. Edremit Körfez Havaalanı, Ayvalık yöresine 40 km uzaklıktadır.

Ankara Ayvalık kaç lira?

En Ucuz Ankara - Ayvalık Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Balıkesir Uludağ Turizm160,00 TL11 Saat
Varan Turizm170,00 TL10 Saat 35 Dakika
Kamil Koç195,00 TL9 Saat 53 Dakika
Pamukkale Turizm195,00 TL9 Saat 30 Dakika
1 satır daha

Akçaya hangi otobüs firmaları gidiyor?

İstanbul - Akçay arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Varan Turizm, Pamukkale Turizm, Çanakkale Truva Turizm, Metro Turizm firmalarıdır.