Fizy Premium kaç TL?

İçindekiler:

  1. Fizy Premium kaç TL?
  2. Fizy premium üyelik kodu nasıl kullanılır?
  3. Fizy premium üyelik nasıl yapılır?
  4. Fizy Premium nasil iptal edilir?
  5. Fizy Premium internet yer mi?
  6. Turkcell TV servisi nasıl iptal edilir?
  7. Fizy internet paketi ne işe yarar?
  8. Turkcell abonelikler nasıl iptal edilir?
  9. Turkcell TV servisi nedir?

Fizy Premium kaç TL?

* fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13.99 TL/ay olarak devam eder. ​ Daha önce ücretsiz kampanyasından yararlanan müşteriler tekrar premium üyelik almak istediklerinde 13,99TL/ay ödeyerek tekliften yararlanabilirler.

Fizy premium üyelik kodu nasıl kullanılır?

Size özel gelen 9 haneli üyelik kodunu https://fizy.com/ adresinden 'Hediye Kodu Aktive Et' kısmından üyeliği başlatmak istediğiniz telefonun numarasını ve kodu girerek Premium üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Fizy premium üyelik nasıl yapılır?

Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler. fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13,99 TL/Ay olarak devam eder. Daha önce ücretsiz kampanyasından yararlanan müşteriler tekrar premium üyelik almak istediklerinde tekrardan ilk ay ücretsizden yararlanamazlar.

Fizy Premium nasil iptal edilir?

https://subscribe.fizy.com/ sayfasına gelerek sahip olduğunuz üyelikleri görebilir, üzerinizdeki üyeliği değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Apple Store ve Google Play Store üzerinden ödeme yaptıysanız store üzerinden iptal edebilirsiniz.

Fizy Premium internet yer mi?

fizy üyeliği olan Turkcell hat sahibi aboneler, fizy uygulamasında mobil internet ile bağlandıklarında mobil internet paketlerinden harcamazlar. ... için standart internet bağlantı ücreti yansıtılır, mobil internet paketi varsa paketten düşülür.

Turkcell TV servisi nasıl iptal edilir?

Giriş TV+ 3 GB Paketi'ni iptal etmek için IPTAL GIRISTV3GB yazıp 2200'a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Giriş TV+ 5 GB Paketi'ni iptal etmek için IPTAL GIRISTV yazıp 2200'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Fizy internet paketi ne işe yarar?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... fizy'e web sitesinden veya iOS ve Android akıllı telefon ve tablet uygulamaları üzerinden erişebilir, müzik keyfine hemen başlayabilirsin.

Turkcell abonelikler nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell TV servisi nedir?

110'dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL'den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir ...