Şeker Portakalının devamı var mı?

İçindekiler:

  1. Şeker Portakalının devamı var mı?
  2. Seker Portakalı kac seri?
  3. Güneşi Uyandıralım serinin kaçıncı kitabı?
  4. Şeker Portakalı gerçek hayat hikayesi mi?
  5. Delifişek serinin kaçıncı kitabı?
  6. Şeker Portakalı ismi başka ne olabilirdi?

Şeker Portakalının devamı var mı?

Şeker Portakalı'nın devamı olan Güneşi Uyandıralım'ı da çok seveceğinize inanıyoruz. Dizinin üçüncü kitabı olan Delifişek'te bu kez, Zeze'yi delikanlılık yaşında bulacaksınız.

Seker Portakalı kac seri?

Şeker Portakalı
Yayım1968 (özgün) 1983 (Türkçe)
YayımcıCompanhia Melhoramentos de Sao Paulo (özgün) Can Yayınları (Türkçe)
Medya türüBasılı kitap
Sayfa183
Seri
12 satır daha

Güneşi Uyandıralım serinin kaçıncı kitabı?

Serinin ikinci kitabıGüneşi Uyandıralım”da Brezilyalı Jose Mauro de Vasconcelos'un kendi yaşam kalitesinden yola çıkarak kaleme aldığı Şeker Portakalı'nı Türkiye'de yediden yetmişe herkes severek okumuştur.

Şeker Portakalı gerçek hayat hikayesi mi?

İçindeki çocukluğu hep canlı tutan yetişkinlerin özel kitabı “Şeker Portakalı” ile tanıdığımız, acının tarifini anlatmanın derdine düşen yazar Jose Mauro de Vasconcelos'un hayat hikayesidir.

Delifişek serinin kaçıncı kitabı?

Yazarın, 1968'de yılında yayımladığı Şeker Portakalı'nın hemen ardından kaleme aldığı Delifişek, aslında bir üçlemenin son kitabıdır. Ancak Vasconcelos, serinin 2. kitabı olarak kabul edilen Güneşi Uyandıralım'ı,1973'te yazacaktır.

Şeker Portakalı ismi başka ne olabilirdi?

Daha sonra 1983 yılında, Can Yayınları kitabın yazarı olan José Mauro de Vasconcelos'un haklarını devralıp “Şeker Portakalı”nı Aydın Emeç çevirisiyle basmaya devam etti. Asıl adı “Meu Pé de Laranja Lima” olan ve Türkçeye “Benim Portakal Ağacım” olarak çevrilebilecek kitap, diğer dillerde de yine “Benim Tatlı Portakal ...