Kaybolan diploma nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Kaybolan diploma nasıl çıkar?
  2. Okul diplomamı kaybettim ne yapabilirim?
  3. Lise diplomam kayıp ne yapmam lazım?
  4. E devletten diploma Ciktisi nasil alinir?
  5. Diploma icin dilekçe nasil yazilir?
  6. E Devlet'te diplomam gözükmüyor ne yapmalıyım?
  7. E devlette lise diploması var mı?

Kaybolan diploma nasıl çıkar?

Diploması kaybolan kişilerin, mezun oldukları kuruma, dilekçe ile birlikte kimlik fotokopilerini vermeleri gerekmektedir. Eğer mezun olduğunuz okulun ismi değişti veya kapandıysa, bu durumda bu belgeleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine vermeniz gerekmektedir.

Okul diplomamı kaybettim ne yapabilirim?

İlk olarak diplomanızı kaybettiğinizi belirten bir dilekçe yazarak kimlik fotokopinizle birlikte mezun olunan kuruma gönderin. Mezun olunan kurum kapanmış, adı değişmiş veya buna benzer durumlar söz konusuysa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılan dilekçeyi gönderin.

Lise diplomam kayıp ne yapmam lazım?

Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak diploma almış ve diplomasını kaybeden öğrencilere istekleri halinde Diploma Kayıp Belgesi düzenlenebilir. Diploma kayıp belgesi yalnızca bir kez verilir. Öğrenciler diploma kayıp belgesi için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak Diploma Kayıp Belgesi alabilirler.

E devletten diploma Ciktisi nasil alinir?

kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı"nı bulmalısınız. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından "Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

Diploma icin dilekçe nasil yazilir?

Okulunuzun ……………………….. nolu öğrencisi olarak mezun oldum ve almış olduğum diplomamı kaybettim. Diploma kayıp ilanı vermediğimden dolayı doğabilecek hukuki sorumluluk bana ait olmak üzere, diploma yerine geçen Diploma Kayıt Örneğinin düzenlenmesi için; Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

E Devlet'te diplomam gözükmüyor ne yapmalıyım?

1) Mezuniyet Bilgileri Sayfası ☞ e-Devlet Sistemine giriş yapınız. ☞ Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama sayfasını bulunuz ve açınız. ☞ Bu sayfada eğer yükseköğretim mezunu iseniz diploma belgeniz görüntülenir. ☞ Yükseköğretim mezunu iseniz ve belgeniz görünmüyor ise “Hata veya Eksiklik Bildir” sayfasını açınız.

E devlette lise diploması var mı?

E devlet kapısı, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği sayesinde internet ortamında lise mezuniyet belgesi sorgulama imkanı tanınmıştır. Vatandaşlar T.C. ... Farklı alanlarda da gerek duyulan diploma yerine mezuniyet belgesi de kullanabilirsiniz. Diplome almak için de mezun olduğunuz okula başvurmanız gerekliydi.