Atatürk Havalimanı Küçükçekmece nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Atatürk Havalimanı Küçükçekmece nasıl gidilir?
  2. Yenibosna Küçükçekmece nasıl gidilir?
  3. Metro ile Küçükçekmece'ye Nasıl Gidilir?
  4. Istanbul Küçükçekmece hangi havaalanına yakın?
  5. Küçükçekmece metro var mi?
  6. Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?
  7. Küçükçekmece hangi iett gider?
  8. Kucukcekmeceden Eminonune nasil gidilir?
  9. Istanbul yeni havalimanı Küçükçekmece arası kaç km?

Atatürk Havalimanı Küçükçekmece nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'ndan Ankara istikametinde O-7 Kuzey Marmara Otoyolu'na (Yeşil Tabelaları takip ederek) girip ardından Atatürk Havalimanı/Bakırköy yönüne devam edin. Ardından Halkalı/Güneşli çıkışından çıkıp yaklaşık 40-45 dakikalık bir yolculukla Küçükçekmece'ye ulaşabilirsiniz.

Yenibosna Küçükçekmece nasıl gidilir?

Yenibosna metro durağında indikten sonra; 144M, 36AY ya da 79K no'lu otobüs hatlarına aktarma yaparak Küçükçekmece'ye gidebilirsiniz.

Metro ile Küçükçekmece'ye Nasıl Gidilir?

M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattını kullanacaksanız; Yenibosna metro durağında indikten sonra 79K Kayaşehir- Yenibosna Metro, 36AY Arnavutköy Yenibosna Metro ya da 144M Deliklikaya- Bahçeşehir- Mahmutbey Metro otobüs hatlarına aktarma yaparak Küçükçekmece'ye gidebilirsiniz.

Istanbul Küçükçekmece hangi havaalanına yakın?

İstanbul Havalimanı Küçükçekmece'ye yaklaşık 45-50 km mesafede. Küçükçekmece'den İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.

Küçükçekmece metro var mi?

Bakırköy ve Yenibosna bölgeleri ile şehir merkezine bağlanan Küçükçekmece ilçesine; otobüs, minibüs, metro, Marmaray ve metrobüs ile ulaşım olanağı bulunmaktadır.

Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?

Marmaray ile Bağcılar'a gitmek isterseniz; Marmaray'ın Yenikapı durağında inmeniz gerekmektedir. Yenikapı durağında indikten sonra M1B Yenikapı- Kirazlı metro hattına aktarma yapmanız ve Bağcılar Meydan ya da Kirazlı durağında inmeniz gerekmektedir.

Küçükçekmece hangi iett gider?

KÜÇÜKÇEKMECE DURAĞI
  • 34 AVCILAR-ZİNCİRLİKUYU. Hattın detayına git.
  • 34AS AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME. Hattın detayına git.
  • 34BZ BEYLİKDÜZÜ - ZİNCİRLİKUYU. Hattın detayına git.
  • 34C BEYLİKDÜZÜ-CEVİZLİBAĞ Hattın detayına git.
  • 34G BEYLİKDÜZÜ-SÖĞÜTLÜÇEŞME. Hattın detayına git.
  • 34T AVCILAR -TOPKAPI. Hattın detayına git.

Kucukcekmeceden Eminonune nasil gidilir?

Sefaköyden metrobüse binip Cevizlibağa gidin. Cevizlibağda inip Tramvay hattına geçin. Tramvayla Cevizlibağdan Eminönü'ne gidebilirsiniz. eğer yakınsanız Küçükçekmece Marmaray istasyonuna gidip Marmaray'la direk Sirkeci/Eminönü ne gidebilirsiniz.

Istanbul yeni havalimanı Küçükçekmece arası kaç km?

İstanbul Havalimanı Küçükçekmece'ye yaklaşık 45-50 km mesafede. Küçükçekmece'den İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.