Tutku filmi hangi köyde çekilmiştir?

İçindekiler:

  1. Tutku filmi hangi köyde çekilmiştir?
  2. Tutku filmi ne anlatıyor?
  3. Hülya Avşar'ın oynadığı tutku filmi nerede çekildi?
  4. Şener Şen Değirmen filmi nerede çekildi?
  5. Değirmen Filmi Naciye kim?
  6. Saripinar neresi?

Tutku filmi hangi köyde çekilmiştir?

1984 yılında çekilen Tutku filminin geneli Manisa'nın Kula'nın Sandal Kasabasında çekilmiş bazı sahneleri ise sahnesi Salihli ilçesinde çekilmiştir.

Tutku filmi ne anlatıyor?

Sinema Filmi Şerif Ali'nin komşusu Gülsüm genç yaşta eşini yitirmiştir ve 17 yaşındaki kızı Hacer ile yaşamaktadır. Gülsüm Şerif Ali'ye aşıktır ve onunla birlikte olma hayalleri kurmaktadır ama aynı zamanda genç kızı Hacer de Şerif Ali'ye aşıktır. Şerif Ali'nin gönlüyse Hacerden yanadır.

Hülya Avşar'ın oynadığı tutku filmi nerede çekildi?

bir de yine hülya avşar ile kenan kalav'ın tutku adlı filmi de izmir'de çekilmiştir.

Şener Şen Değirmen filmi nerede çekildi?

Davetliler zelzele paniğiyle kaçışırlar.Bu arbedede merdivenlerden yuvarlanan kaymakam gözünü hükümet konağının bahçesinde açar. Yüzü gözü sargılar içindedir. Deprem söylentisi Osmanlı İmparatorluğu'nun sınırlarını aşıp hızla yayılınca kasaba elbirliği ile gerçekten yıkılır. Film Manisa'ın Kula ilçesinde çekildi.

Değirmen Filmi Naciye kim?

Bugünlerde tek sıkıntısı Kızancıklı Naciye'yi (Serap Aksoy) kasabadan sürmek. Kızancıklı Naciye, gerçek adıyla Nadya aslında bir Bulgar kızı. Kazada pis işlerle uğraşan Murat diye bir serserinin üvey kızı.

Saripinar neresi?

Sarıpınar 39.709515 enlem ve 38.543262 boylamda yer almaktadır. İliç ilçesine bağlıdır. Sarıpınar haritası Erzincan ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Sarıpınar GPS koordinatları 39° 42´ 34.2540" ve 38° 32´ 35.7432".