Sosyal lig nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Sosyal lig nasıl oynanır?
  2. Sosyal lig ertelenen maçlar ne olacak?
  3. PO sosyal Lig telefon nasıl alınır?
  4. Fantezi Lig nedir?
  5. Sosyal lig yakıt nasıl alınır?
  6. Öde Geç ne demek?
  7. Sosyal ligde asist yapan kaleci kac puan alir?
  8. Futbolda puan neye göre verilir?
  9. PO sosyal lig nasıl puan kazanılır?
  10. Petrol Ofisi nerenin takımı?
  11. Maximum Öde Geç nasıl yapılır?
  12. Petrol Ofisi Mobil Öde Geç nedir?
  13. Futbolda 3 puan nasıl alınır?

Sosyal lig nasıl oynanır?

Nasıl Oynanır? Sosyal Lig klasik fantezi futbol oyunları ile aynı prensipte çalışır. Öncelikle oyuncu kendisine verilen bütçe dahilinde bir kadro oluşturur. Sonrasında ise seçilen futbolcuların her hafta gerçek maçlardaki istatistiklerine göre aldığı puanlar ile oyuncunun kurduğu takımın puanı ortaya çıkar.

Sosyal lig ertelenen maçlar ne olacak?

Ertelenen müsabaka hem sosyal medya hem de uygulamamızdan duyurulacaktır. Ertelenen maç, fikstürden çıkarılacaktır. Ertelenen maçtaki takımlarda yer alan tüm futbolcular 0 puan elde edecektir. Ödül kazananların listesi, maç haftasının kalan maçları tamamlandığında açıklanacaktır.

PO sosyal Lig telefon nasıl alınır?

Haftanın şampiyonuna 1 adet Samsung S20 Plus cep telefonu! 1. Haftalık puan sıralamasında 1. olan Sosyal Lig kullanıcısı Samsung S20 Plus cep telefonu kazanacaktır. 2. 1. olan kullanıcı uygulamadaki profilim bölümüne yönlendirilmektedir. Kullanıcının bu profildeki bilgileri eksiksiz ve tam doldurması gerekmektedir.

Fantezi Lig nedir?

Fantezi Futbol Passo Nedir? Kullanıcılar belirli bir bütçeyle Spor Toto Süper Lig takımlarının futbolcularından kendilerine özel bir takım oluşturuyor. Futbolcuların gerçek maç istatistiklerine göre aldıkları puanlarla takımlar her hafta sonunda sıralamaya giriyor.

Sosyal lig yakıt nasıl alınır?

2. Sisteme Positive Card tanımlaması yapmamış olan kullanıcılar 2. ve 101. sıra aralığında yer aldıkları haftadan bir sonra gelen hafta içerisinde (14 gün içerisinde) Positive Card tanımlama işlemlerini yaparlarsa yakıt hediyesini almaya hak kazanırlar.

Öde Geç ne demek?

ÖDEGEÇ hizmetimizle artık Türkiye genelinde 1.000'den fazla ÖDEGEÇ üyesi istasyonumuzda akaryakıt ödemenizi yapmak için aracınızdan inmenize gerek yok. Ödeyip geçmek için kredi kartınızla eşleştirdiğiniz Positive Card'ınızın pompaya okutulması yeterli.

Sosyal ligde asist yapan kaleci kac puan alir?

Puanlama Sistemi
AÇIKLAMAPUAN
Asist yapan defans oyuncusu asist başına4
Asist yapan kaleci asist başına8
Sarı kart gören oyuncu-1
Kırmızı kart ya da çift sarı kart gören oyuncu-4
25 satır daha

Futbolda puan neye göre verilir?

Üç puanlı sistem, spor liglerinde ve grup turnuvalarında, özellikle de futbolda, uygulanan müsabakayı kazanan takıma 3 puanla ödüllendiren ancak kaybeden takıma puan vermeyen sistem. Yine bu sisteme göre, eğer müsabaka berabere tamamlanırsa her iki takım da birer puanla sahadan ayrılır.

PO sosyal lig nasıl puan kazanılır?

Kadrodaki oyuncular aşağıdaki şekilde puanlandırılır. * Takımı gol yemeyen oyuncu puanları 60 dakika oyunda kalma şartı gerektirir. ** Bir futbolcu hem "Oynayan her oyuncu" (2) hem de "60 dakikadan fazla oynayan her oyuncu" (4) puanını almaz. 60 dakikadan az oynarsa 2 puan alır. 60 dakikadan fazla oynarsa 4 puan alır.

Petrol Ofisi nerenin takımı?

Petrol Ofisi Spor Kulübü, 1954'te Ankara'da kurulmuş bir spor kulübüdür.

Maximum Öde Geç nasıl yapılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın. - Başvurunun alındığı bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Petrol Ofisi Mobil Öde Geç nedir?

Petrol Ofisi Mobil ile, aracınızdan inmeden, temas etmeden ödeme yapmak çok kolay! Petrol Ofisi'nin yenilenen mobil uygulaması ile, tüm bankaların kredi kartlarını güvenli bir şekilde uygulamaya kaydederek, 1000'i aşkın Mobil Öde-Geç üyesi istasyonumuzda, kolayca ve güvenle mobil ödeme yapabilir.

Futbolda 3 puan nasıl alınır?

Üç puanlı sistem, spor liglerinde ve grup turnuvalarında, özellikle de futbolda, uygulanan müsabakayı kazanan takıma 3 puanla ödüllendiren ancak kaybeden takıma puan vermeyen sistem. Yine bu sisteme göre, eğer müsabaka berabere tamamlanırsa her iki takım da birer puanla sahadan ayrılır.