Folic 1 tablet ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Folic 1 tablet ne işe yarar?
  2. Folic 1 Assos nedir?
  3. Folbiol ne işe yarar tablet?
  4. Folic iyot nedir?
  5. Folio nedir ne için kullanılır?
  6. Vifolic kaç TL?

Folic 1 tablet ne işe yarar?

Folik asit ne işe yarar? Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir.

Folic 1 Assos nedir?

Assos Folic, folik asit (B9 vitamini) içeren takviye edici bir gıdadır. Takviye folik asit alımı anne adaylarının folat düzeyini arttırır. Düşük folat düzeyi, fetüsün gelişiminde nöral tüp kusurları için bir risk faktörüdür.

Folbiol ne işe yarar tablet?

FOLBİOL, folik asit eksikliğine bağlı megaloblastik anemi tedavisi için 4 ay boyunca günde 1 tablet (5 mg) kullanılır. Besin emilimi bozukluklarında günde 3 tablete (15 mg) kadar çıkılabilir. Uygulama yolu ve metodu: FOLBİOL ağızdan uygulanmaktadır.

Folic iyot nedir?

İyot ve folik asit ile formülize edilen takviye edici bir gıdadır. İsmini Latince Folum (yaprak) adından alan Folik asit, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından anne adaylarının düzenli olarak kullanılması tavsiye edilen bir vitamin türüdür. Takviye folik asit alımı, anne adaylarının folat düzeyini arttırır.

Folio nedir ne için kullanılır?

Folio men, çocuk sahibi olmak isteyen erkekler için özel olarak geliştirilmiş bir mikro besin kombinasyonudur. Erkekler günde sadece bir tablet Folio men ile, bebek planlama aşamasında beslenmelerini anlamlı bir şekilde takviye edebilir.

Vifolic kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 86,43 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 68,31 TLŞu Andaki Fiyat: 86,43 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.