AÖF ara sınavda kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz?

İçindekiler:

  1. AÖF ara sınavda kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz?
  2. AÖF sınav hangi ders hangi gün?
  3. AÖF Sınavlar hangi tarihte?
  4. AÖF sınav günleri neye göre belirlenir?

AÖF ara sınavda kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz?

Ara sınavından ise genel olarak ilk 4 üniteden sınava gireceksiniz. Finalden ise 1-8 üniteden yani kitabın tamamından tamamından sorumlusunuz. Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır.

AÖF sınav hangi ders hangi gün?

AÖF sınavları cumartesi ve pazar günleri 4 oturum halinde yapılıyor. Sabah oturumları saat 09.30'da, öğleden sonra oturumları ise 14.00'te başlar. Sınavdan en az bir saat önce sınavın yapılacağı binada hazır bulunmanız gerekmektedir.

AÖF Sınavlar hangi tarihte?

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN? Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, “Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. ” ifadeleri kullanıldı.

AÖF sınav günleri neye göre belirlenir?

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.