Cadılık ve büyücülük Okulu gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Cadılık ve büyücülük Okulu gerçek mi?
  2. Dünyada büyücülük okulu var mı?
  3. Harry Potter Şatosu gerçek mi?
  4. Czocha Büyücülük Okulu nerede?
  5. Durmstrang hangi ülkenin?
  6. Harry Potter hangi ülkede çekilmiştir?
  7. Durmstrang nerede?
  8. Viktor Krum hangi okulda?

Cadılık ve büyücülük Okulu gerçek mi?

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu, İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınan Harry Potter serisindeki cadılık ve büyücülük eğitimi veren kurgusal okul. Kısa adıyla Hogwarts, İskoçya'da bulunur ve sihir aleminin prestijli okullarından biridir.

Dünyada büyücülük okulu var mı?

Polonya'da dünyanın ilk büyücülük okulu açıldı. Czocha College of Witchcraft and Wizardry isimli okul 18 yaşından büyüklere büyücü veya cadı olma şansı tanıyor. Aynı Hogwarts'ta olduğu gibi dört farklı fraksiyonu olan okulda Seherbaz, Lanet Bozucu, Şifacı, Sihirli Hayvan Bakıcısı olma fırsatınız var.

Harry Potter Şatosu gerçek mi?

İngiltere'de bulunan Alnwick Şatosu, gerçek bir Hogwarts gibi. Zaten ilk iki Harry Potter filminin okul sahnelerinin büyük kısmı bu şatoda çekilmişti. ... Ziyaretçiler, sahnelerin çekildiği yerleri gezebilecek, film çekimleriyle ilgili bilgiler alabilecekler.

Czocha Büyücülük Okulu nerede?

Eğer 11. doğum gününüzde, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndan kabul mektubu almadıysanız, sizin için ikinci bir seçenek olabilecek Polonya'daki bu okulda şansınızı denemelisiniz. Evet, Polonya'da bulunan bu okulun adı Czocha Cadılık ve Sihirbazlık Koleji.

Durmstrang hangi ülkenin?

Durmstrang. Durmstrang Enstitüsü, Hogwarts'ın rakibi olan iki büyük cadılık ve büyücülük okullundan biridir. İskandinavya'daki konumu tam olarak bilinmese de Norveç'in kuzeyinde bulunduğu düşünülmektedir.

Harry Potter hangi ülkede çekilmiştir?

Filmin bazı kısımları Londra'nın kuzeybatısında yer alan Warner Bros stüdyolarında çekilmiştir. Ancak Oxford, İskoçya gibi Birleşik Krallıkta yer alan gerçek mekânlar da çekimler için kullanılmıştır.

Durmstrang nerede?

Durmstrang. Durmstrang Enstitüsü, Hogwarts'ın rakibi olan iki büyük cadılık ve büyücülük okullundan biridir. İskandinavya'daki konumu tam olarak bilinmese de Norveç'in kuzeyinde bulunduğu düşünülmektedir.

Viktor Krum hangi okulda?

Viktor Krum, Harry Potter ve Ateş Kadehi filminde oynamış Igor Karkaroff'un müdürlüğünü yapan Durmstrang Enstitüsü'nde okur. Ayrıca Quidditch Dünya Kupası'nda Bulgaristan Milli Takımı'nda "Arayıcı" olarak görev almıştır.Hermione Granger'a aşıktır.