Giresun Üniversitesi canlı derse nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Giresun Üniversitesi canlı derse nasıl girilir?
  2. Giresun üni uzaktan eğitim mi?
  3. Uzemde derse nasıl girilir?
  4. Giresun'da üniversite okunur mu?
  5. Giresun Üniversitesi merkeze yakın mı?
  6. Kuzeme ödev nasıl yüklenir?
  7. Giresun Üniversitesi sınavlar yüz yüze mi?
  8. Giresun Üniversitesi hangi ilçede?
  9. Tip Fakültesi acilacak mi?
  10. Giresun Üniversitesi merkeze ne kadar uzak?
  11. Giresun Üniversitesi Bölümleri Nerede?
  12. OBS ye ödev nasıl yüklenir?
  13. Ibuzem e nasıl girilir?

Giresun Üniversitesi canlı derse nasıl girilir?

Uzaktan eğitim sitesine (eders.giresun.edu.tr) kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra almakta olduğunuz derse tıklayınız. Canlı (sanal) derse katılmak için, derse tıkladıktan sonra ilgili haftaya giderek sanal ders linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

Giresun üni uzaktan eğitim mi?

Giresun Üniversitesi. Sevgili Öğrenciler, Bildiğiniz gibi üniversitemizin birçok akademik biriminde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi Uzaktan Öğretim şeklinde yürütülecektir. ... Online bilgilendirme toplantılarını Giresun Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama veAraştırma Merkezi (UZEM) yetkilileri Dr.

Uzemde derse nasıl girilir?

Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

Giresun'da üniversite okunur mu?

Büyük şehirlerde yaşayan her Giresunlu'nun geri dönüp yaşamak istediği , aşık oldukları bir şehirde üniversite okuma imkanına sahip olacaksınız. Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan Giresun Üniversitesi ve ilçelere dağılmış meslek yüksek okulları ve fakültelere ulaşım toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.

Giresun Üniversitesi merkeze yakın mı?

MERKEZ KAMPÜSÜ: GÜRE Güre Kampüsü Giresun Merkez ilçesinin Bulancak yönü çıkışında, Karadeniz Sahilyolu üzerinde yüksek bir arazide bulunuyor.

Kuzeme ödev nasıl yüklenir?

Ödev Dosyanızı Browse (Gözat) ile bilgisayarınızdan bulduktan sonra Yüklemeyi Başlat tuşuna basınız. ➢Daha sonra Ödev Göndere basınız. ➢Ödev Konusunu yazınız. ➢Dosya Var sekmesine tıklayarak gönderdiğiniz ödevi görüntüleyebilirsiniz.

Giresun Üniversitesi sınavlar yüz yüze mi?

Tüm programlar için final sınavları yoğunlaştırılmış akademik takvimde belirtilen tarihlerde yüz yüze yapılacaktır. Uygulamalı ve uygulama içeren derslerin ara sınavının zamanı ve şekli uygulamalı derslerin yapılacağı süreç içerisinde olmak kaydıyla dersin sorumlusu tarafından belirlenecek ve uygulanacaktır.

Giresun Üniversitesi hangi ilçede?

Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi 40.914688 enlem ve 38.322155 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Güre Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır. Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi haritası Giresun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Tip Fakültesi acilacak mi?

Sağlık Bakanlığından üniversitelerin bahar döneminde açılabilmesi için görüş isteyen Yükseköğretim Kurulu aldığı kararı açıkladı. ... Alınan bu kararlar doğrultusunda iki ve dört yıllık üniversitelerde uygulamalı eğitim veren Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Gastronomi gibi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak.

Giresun Üniversitesi merkeze ne kadar uzak?

Kampüse ulaşım şehir merkezindeki Bulancak Durağı ile Giresun Üniversitesi Gazipaşa Yerleşkesi / Debboy Mevkii'den kalkan minibüslerle ve yine aynı güzergah üzerinden geçen özel halk otobüsleri ile sağlanıyor. Yol durumuna bağlı olarak şehir merkezinden tahmini 15 dakika içerisinde kampüse ulaşmak mümkün.

Giresun Üniversitesi Bölümleri Nerede?

MERKEZ
  • MERKEZ. Rektörlük Hizmet Binası:
  • Adres: Kale Mah. Eşref Dizdar Caddesi No.5 GİRESUN. GÜRE YERLEŞKESİ
  • GAZİPAŞA YERLEŞKESİ
  • PİRAZİZ.
  • BULANCAK.
  • KEŞAP.
  • ESPİYE.
  • TİREBOLU.
Daha fazla öğe...

OBS ye ödev nasıl yüklenir?

1) ADIM-1: Öğrenci numaranız ve şifreniz ile OBS sistemine giriş yapınız. 2) ADIM-2: “Uzaktan Öğretim Sınav Takip Modülü” sekmesini seçerek bu dönem almış olduğunuz dersleri listeleyiniz. 3) ADIM-3: Karşınıza gelen dönem ders bilgileri listesinden sınavını- ödevini yükleyeceğiniz dersi seçiniz.

Ibuzem e nasıl girilir?

İBUZEM sistemine giriş yapmak için http://ueys.ibu.edu.tr adresini kullanabilir ya da İBUZEM ana sayfasından Sisteme Giriş butonuna tıklayabilirsiniz. Sistem için kullanıcı adınız “öğrenci numaranız”dır.