Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü kim?
  2. 26 POMEM ne zaman mezun oluyor?
  3. 26 dönem POMEM yemin töreni ne zaman?
  4. Niğde Polis Okulu Müdürü kimdir?
  5. Rize POMEM Okulu nerede?
  6. Erzurum Pomem Müdürü kimdir?
  7. 26 dönem POMEM intibak eğitimi ne zaman başlar?
  8. 27 dönem POMEM ne zaman eğitime başlar?
  9. 27 dönem POMEM kaç kişi başvurdu?
  10. POMEM eğitimde maaş alıyor mu?

Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü kim?

Niğde Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğüne Diyarbakır A. Gaffar Okan Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Sami Ekim atandı.

26 POMEM ne zaman mezun oluyor?

Akademimize bağlı 24 Polis Meslek Eğitim Merkezimizde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 6.760 Polis Memuru (6.063 erkek, 697 kadın) 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilen törenler ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

26 dönem POMEM yemin töreni ne zaman?

20 Haziran 2021. 26.Dönem POMEM Mezuniyet ve Yemin Töreni;İl Protokolunun ve Mezun Adaylarımızın katılımı ile Bursa POMEM Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.

Niğde Polis Okulu Müdürü kimdir?

Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen törene, Valimiz Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kemal Arısoy, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve davetliler katıldı.

Rize POMEM Okulu nerede?

Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz Rize İli Kalkandere ilçesinde bulunan Eğitim Kampüsümüzde; 24 daireli bir lojman, İdari Bina, Eğitim Binası ile A ve B Bloktan oluşan 702 öğrenci kapasiteli yurt blokundan oluşmaktadır.

Erzurum Pomem Müdürü kimdir?

POMEM Müdür V. Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Yüksel TOPRAK, 1971 yılında Ankara' da doğmuş; 1989 yılında Polis Koleji, 1993 yılında da Polis Akademisinden mezun olmuştur. Sırasıyla; EGM, Artvin, İstanbul, Kocaeli, İstanbul, Erzurum POMEM kadrolarında çeşitli rütbelerde görev yapmıştır.

26 dönem POMEM intibak eğitimi ne zaman başlar?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan eğitim duyurusunda “26. Dönem POMEM olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine planlaması yapılan adayların eğitimleri tarihinde başlayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

27 dönem POMEM ne zaman eğitime başlar?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

27 dönem POMEM kaç kişi başvurdu?

27. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu erkek, 960 kadın, önlisans mezunu bin 360 erkek, 240 kadın aday olmak üzere toplam 8 bin aday alınacak.

POMEM eğitimde maaş alıyor mu?

Polis Meslek Eğitim Merkezi 4 yıllık lisans eğitimine denk bir eğitim verir. POMEM bünyesinde öğrenim gören öğrencilere aylık 430 TL harçlık verilmektedir. 22. dönemde de Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerine 430 TL aylık ücret ödenecektir. Öğrenciler, ancak intibak sonrasında maaşlarını alma hakkına sahiptirler.