PTT kargo değişim nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT kargo değişim nasıl yapılır?
  2. Kargo yanlış kişiye teslim edilirse ne olur?
  3. Yurtiçi Kargo da adres değişikliği nasıl yapılır?
  4. Değişim kodu nedir?
  5. PTT Kargomat iade oluyor mu?
  6. Teslim Alinmayan kargo kac gun bekler?
  7. Kargo başkasına teslim edilir mi?
  8. Yanlış kargo geldi ne yapmalıyım?
  9. Yurtiçi Kargo ne zaman gider?
  10. Trendyol adres değişikliği nasıl yapılır?

PTT kargo değişim nasıl yapılır?

İadenizi PTT Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kargo yanlış kişiye teslim edilirse ne olur?

Kargonun kaybolması ya da yanlış kişiye teslimi halinde düzenlenen taşıma irsaliyesi ispat için önem arzedecektir. Yine yirmi bir gün içinde teslim edilmeyen kargo, kargo işletmecisi tarafından kaybedilmiş sayılır. ... Aksi takdirde kargo işletmesi sorumluluktan kurtulmaktadır.

Yurtiçi Kargo da adres değişikliği nasıl yapılır?

Alıcı adresi eklemek/değiştirmek istiyorum nasıl ? Ayarlar tanımlar başlığı altında bulunan ,Alıcı ekle-Düzenle kısmından Alıcı adresi ekleyebilir veya değiştirebilirsiniz.

Değişim kodu nedir?

Değişim Kuponu Nedir? Değişim kodu firmamıza değişim kargosu gönderen müşterinin isim soy isimi ve değişim kodu olarak tanımlanmaktadır.

PTT Kargomat iade oluyor mu?

Cevap: Gönderinizi Kargomat'a bırakıldıktan sonra 3 gün içinde almanız gerekmektedir. 3 gün içinde alınmayan kargonuz göndericisine iade edilmektedir.

Teslim Alinmayan kargo kac gun bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Kargo başkasına teslim edilir mi?

Alıcınızı adreste bulamazsak, kendisine gelen kargoya ait bilgilerin yer aldığı ve kargosunu 3 gün içinde şubeden alabileceğini belirten “Adresten Teslim İhbar Notu'nu” bırakıyoruz. Arzu ederseniz gönderinizi teslim edilmesini istediğiniz başka bir kişiye de teslim edebiliriz.

Yanlış kargo geldi ne yapmalıyım?

Aldığınız ürün hasarlı ya da yanlış ürün gelirse ücretini kargo şirketinden alabilirsiniz. Tüketici kargo geldiği zaman kargosunu açarak yanlış ya da eksik bir ürün olup olmadığını kontrol etmesi gerekiyor.

Yurtiçi Kargo ne zaman gider?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamTeslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye6 km arasıPazartesi - Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye600 km altıPazartesi - Cuma // 09:00 - 18:00 Cumartesi // 09:00 - 17:00
14 satır daha

Trendyol adres değişikliği nasıl yapılır?

Adres değişikliği işlemlerinizi sms ile size iletilen gönderi takip linkinde yer alan 'Gönderi İşlemleri' alanından yapabilir ya da 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezimizin sesli yanıt sistemi üzerinden Adres Değişikliği talebinizi müşteri temsilcisine bağlanmadan iletebilirsiniz.