E devletten dijital ehliyet başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E devletten dijital ehliyet başvurusu nasıl yapılır?
  2. Dijital kart başvurusu nasıl yapılır?
  3. Sayısal takograf kartı ödemesi nasıl yapılır?
  4. Dijital Ehliyet ödemesi hangi banka?
  5. Dijital sürücü kartı kaç para?
  6. Takograf kartı ödemesi nasıl yapılır Vakıfbank?
  7. Dijital ehliyetimi kaybettim ne yapmalıyım?
  8. Dijital Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?

E devletten dijital ehliyet başvurusu nasıl yapılır?

Dijital ehliyet nasıl alınır? İnternet üzerinden dijital ehliyet başvuru diye aratıp Sayısal Takograf adlı uygulamaya tıklayarak ön başvurunun yapılması, ardından kartın ödemesi yapılarak başvuru esnasında dekontun TOBB'a ibraz edilmesi ve TOBB'a bağlı odalara başvuruda bulunması gerekir.

Dijital kart başvurusu nasıl yapılır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

Sayısal takograf kartı ödemesi nasıl yapılır?

Kart Ücretinin Yatırılması T.C. Vakıflar Bankası'nın tüm şubelerinden ödeme yapılabilir. İnternet veya telefon bankacılığı aracılığıyla ödeme yapılabilmesi mümkün değildir. Sürücülerin kart ücretini yatırırken banka görevlisine ödeme numaraları ile sürücü kartı başvurusunda bulunduklarını söylemeleri gerekmektedir.

Dijital Ehliyet ödemesi hangi banka?

Vakıflar Bankası şubelerinden kart adedi başına 400 TL (DörtYüz Türk Lirası) olmak üzere toplam kart ücreti ödemesi yapılır. T.C Vakıflar Bankası tüm şubelerinden ödeme yapılabilir.

Dijital sürücü kartı kaç para?

Dijital ehliyetin ne olduğu ve nasıl alındığı kadar, dijital ehliyetin fiyatı da merak ediliyor. Dijital ehliyetin fiyatı, sürücü kartları 130 TL, şirket ve servis kartları 400 TL olarak belirlenmiştir.

Takograf kartı ödemesi nasıl yapılır Vakıfbank?

Vakıfbank'ın internet bankacılığı kanalından ödeme yapmak için ödemeler kurum ödemeleri Ulaştırma Bakanlığı Takograf Ödemeleri menüsüne giriş yapılması gerekmektedir. Vakıfbank'ın çağrı merkezi aranarak, müşteri temsilcisine bağlanmak suretiyle de ödeme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Dijital ehliyetimi kaybettim ne yapmalıyım?

YENİ DİJİTAL EHLİYET KAYBEDİLDİĞİNDE YAPILMASI GEREKENLER Öncelikle, kaybettiğiniz ehliyetin yenisini çıkarmak için Ehliyet randevu alma işlemlerinizi ister internet üzerinden isterseniz de, ALO 199 Vatandaş Etkileşim Merkezi'nden alabilirsiniz.

Dijital Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?

Ehliyet Yenileme ücreti Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Trafik vakfınca protokol yapılmış ödeme yapılabilen banklara yatırılabilir.