Tolga Çevik hangi reklam?

İçindekiler:

  1. Tolga Çevik hangi reklam?
  2. Tolga Çevik n11 reklamında kim oynuyor?
  3. n11 e nasıl reklam verilir?
  4. n11 Reklamindaki seda kim?
  5. n11 sponsorlu ürün reklamı nedir?

Tolga Çevik hangi reklam?

Tolga Çevik'in hayat verdiği Zeki karakteri ve çekirdek ailenin eğlenceli hikayeleri, n11.com'un ikinci reklam filmiyle yeniden ekranlara geliyor.

Tolga Çevik n11 reklamında kim oynuyor?

More videos on YouTube n11 reklamı 2021 yılında markaya güzel bir ivme kazandıracak gibi. n11 reklam yüzü olarak Tolga Çevik ile anlaşmıştı. Kesin olmamakla birlikte reklamda Tolga beyin kızı rolünde oynayan kadın oyuncunun, Aslan Ailem ve Aşk Ağlatır dizilerinde rol alan Eda Şölenci olduğunu tahmin ediyoruz.

n11 e nasıl reklam verilir?

Reklam Nasıl Verilir?
  1. 1. n11 reklam ofisi sayfasına girin.
  2. Satıcı Ofisinde yer alan Sponsorlu Ürün'e tıklayın.
  3. 2.1. Açılan yeni sayfa size reklam.n11.com adresine yönlendirecektir. 2.2. Dilerseniz, direct olarak reklam.n11.com adresinden de giriş yapabilirsiniz.

n11 Reklamindaki seda kim?

Rabarba reklam ajansı tarafından hazırlanan çalışmada, Yasemin Allen'a bu kez ünlü oyuncu Ayşen Gruda eşlik ediyor. Kendisinden alışveriş yapan tüketicilere 30 gün içerisinde iade fırsatı sunan marka, sunduğu bu fırsatı yeni reklamında Allen ve Gruda'nın aynı elbiseyi giyerek “pişti” olmasıyla anlatıyor.

n11 sponsorlu ürün reklamı nedir?

Sponsorlu Mağaza Reklamı Nedir? n11.com'da kullanıcıların yaptığı anahtar kelime aramalarında, diğer reklam çeşitlerinden farklı olarak hem ürünlerinizi hem de mağazanızı aynı anda ve sayfanın en üst kısmında ön plana çıkarabileceğiniz tek reklam çeşididir.