Türkiyenin en büyük oteli nerede?

İçindekiler:

  1. Türkiyenin en büyük oteli nerede?
  2. Dünyadaki en büyük otel nerede?
  3. En büyük otel kaç kişilik?
  4. Dünyanın en büyük oteli kaç metre?
  5. Dünyanın en pahalı oteli nerede?
  6. Abraj Kudai kimin?

Türkiyenin en büyük oteli nerede?

Buna Göre, Aydın'ın Kuşadası İlçesi ile İzmir'in Selçuk İlçesi Arasında Yer Alan Pamucak Mevkiindeki Aqua Fantasy Club, Yatak Kapasitesiyle Türkiye'nin En Büyük Oteli Olarak Belirlendi.

Dünyadaki en büyük otel nerede?

Lonely Planet'in haberine göre, 1,4 milyon metrekarelik kullanım alanıyla birçok rekoru devralacak Abraj Kudai, Malezya'da bulunan odalı First World Hotel'in “Dünyanın En Büyük Oteli” unvanını da elde edecek.

En büyük otel kaç kişilik?

Aydın'ın Kuşadası ilçesi ile İzmir'in Selçuk ilçesi arasında yer alan Pamucak mevkisindeki Aqua Fantasy Club, yatak kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük oteli olarak kayıtlara geçti.

Dünyanın en büyük oteli kaç metre?

JW Marriott Marquis–Dubai-355 metre Dünyanın en yüksek oteli JW Marriott Marquis Dubai 355 metre yüksekliği ile Birleşik Arap Emirlikleri'nde yer alıyor.

Dünyanın en pahalı oteli nerede?

Dünyanın en pahalı otel odası, 12 yatak odalık süitiyle Geneva'da bulunan Hotel President Wilson'a ait. Bu süitte bir gece konaklamanın bedeli 81 bin dolar (yaklaşık 243 bin TL).

Abraj Kudai kimin?

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor.