TEB kredi kartı yapılandırma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TEB kredi kartı yapılandırma nasıl yapılır?
  2. TEB Bonus Nasıl Kazanılır?
  3. TEB sade Kart taksit yapıyor mu?
  4. Cepteteb kredi kartı ücretli mi?
  5. TEB Bonus kart ne işe yarar?
  6. 50 TL bonus nasıl kullanılır?
  7. CEPTETEB kredi kartı limiti ne kadar?

TEB kredi kartı yapılandırma nasıl yapılır?

Kredi kartı yapılandırma talebinizi iletmek için 0216 645 95 45 – 46 numaralı Teb Tahsilat Birimi'ni arayabilirsiniz.

TEB Bonus Nasıl Kazanılır?

Nasıl kazanırım? Yeni oluşturulan ek kart ile 1 ay içerisinde harcama yapılması gerekmektedir. İlk harcamadan sonra karta otomatik olarak bonus yüklenecektir ve kullanım süresi yükleme tarihi sonrası 15 gün olacaktır. Kampanyadan yararlanmak için ek karttan minimum harcama tutarı tek seferde en az 50 TL dir.

TEB sade Kart taksit yapıyor mu?

TEB'den yıllık aidatı olmayan kredi kartı! TEB Sade Kart'ın sadece peşin ödeme yapma özelliği bulunmaktadır. 100 TL ve üzeri peşin harcamanızı dilerseniz faizi karşılığında 3-6-9-12 taksitle ödeyebilir yada 30-60-90 gün öteleyebilirsiniz.

Cepteteb kredi kartı ücretli mi?

Kampanya kapsamında CEPTETEB Kredi Kartı alan müşterilerimize ilk kart ücreti 2. yılın sonunda ekstrelerine yansıtılacaktır. Kredi kartından bir kez harcama yapılmış olması kart ücretinin yansıtılması için yeterlidir. Sade Kart, ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.

TEB Bonus kart ne işe yarar?

ÜniversiTEB Bonus Card, taksit demek, bedava alışveriş demek.... ÜniversiTEB Bonus Card'ınla Bonus üyesi mağazalarda taksitli alışveriş yaparsın. Sana özel kampanyalarla ekstra bonus kazanırsın. Kazandığın bonuslarla bonus üye işyerlerinde bedava alışveriş yaparsın.

50 TL bonus nasıl kullanılır?

İlk harcamadan önce KAZAN yazıp 3340'a SMS atın veya BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonunu tıklayarak kampanyaya katılın. Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business, Bonus Business American Express ve Easy dahildir.

CEPTETEB kredi kartı limiti ne kadar?

CEPTETEB'in standart günlük ATM nakit çekim limiti 3.000 TL'dir. İstisnai durumlarda ekstra limit ihtiyaçların için her zaman CEPTETEB Destek Merkezi'mizi arayabilirsin. Para yatırma limitin ise; kartlı işlemler için günlük toplam 20.000 TL, kartsız işlemler için ise 19.990 TL'dir.