Avustralya Göçmenlik için kaç puan gerekir?

İçindekiler:

  1. Avustralya Göçmenlik için kaç puan gerekir?
  2. Avustralya Göç alıyor mu?
  3. Avustralya'ya gitmek için ne yapılmalı?
  4. 189 vizesi nedir?
  5. Avusturya oturum izni kaç günde çıkar?
  6. Nitelikli göçmen vizesi nedir?
  7. Subclass 190 nedir?

Avustralya Göçmenlik için kaç puan gerekir?

2020 yılının Mayıs ayı itibariyle adayın Kalifiye Göçmenlik Vizelerine başvuru yapabilmesi için Avustralya Göçmenlik Bakanlığının belirlediği baraj puanı olan 65 puana ulaşması gerekir. Baraj puana ulaşılamaması durumunda başvuru hakkı doğmaz.

Avustralya Göç alıyor mu?

Genel nitelikli göçmen alım programı çerçevesinde Avustralya'ya yerleşmek isteyenler Daimi (Permanent) ve Geçici (Provisional/Temporary) vize ile Avustralya'ya gelebilmektedirler. Geçici vize ile gelenlerin ikamet durumu, bu süre sonunda daimi ikamete dönüşebilmektedir.

Avustralya'ya gitmek için ne yapılmalı?

Avustralya vizesi için hazırlanması gereken evraklar şu şekildedir:
  1. Pasaport(Seyahat dönüşünden itibaren 6 ay daha geçerli ve en az 2 sayfası boş)
  2. 2 adet 3,4*4,5 cm ölçülerinde biometrik fotoğraf (en geç 1 ay içerisinde çekilmiş olacak)
  3. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  4. Başvuru formu.
  5. Vize başvuru dilekçesi.
Daha fazla öğe...

189 vizesi nedir?

1-BAĞIMSIZ KALİFİYE GÖÇMENLİK VİZELERİ (189) Mesleğiniz MUTLAKA Meslek Listesinde 'Medium and Long Term Strategic Skill List' listesinde olmalı. Mesleği Meslek Listesinde 'Short Term Skilled Occupation' altında olan adaylar bağımsız başvuruda bulunamaz. Bu vize kapsamında dilediğiniz eyalette yaşayabilirsiniz.

Avusturya oturum izni kaç günde çıkar?

Avusturya Oturum İzni Ne Kadar Sürede Çıkar? Oturum izninizi alabilmek için başvuru yaptıktan sonra beklemeniz gerekmektedir. Bu süreç en az 7 gün en fazla da bir ay olabilir. Konsolosluklar bu süre içerisinde kişilere olumlu veya olumsuz şekilde geri dönüş sağlamalıdırlar.

Nitelikli göçmen vizesi nedir?

Nitelikli (Kalifiye) Göçmenlik Vize Başvurusu Dikkat edilmesi gereken birçok işlem ve bilgi içeren bir başvurudur. Bu vizede doğru meslek kategorisinin seçiminden eyalet kriterlerine kadar profesyonel yardım gerektiren birçok teknik konuyu içermektedir.

Subclass 190 nedir?

Subclass 189 (Skilled Independent Visa) ve Subclass 190 (Skilled Nominated Visa) da herhangi bir işyerinin ya da akrabanın sponsor olmasına gerek kalmadan bireysel olarak başvurabileceğiniz iki vize. ... Kalıcı oturum vizesi ile Avustralya vatandaşlarından en önemli farkınız pasaportunuz ve oy kullanma hakkınız olmaması.