THY business da neler var?

İçindekiler:

  1. THY business da neler var?
  2. Uçaklarda ikram var mı?
  3. Business uçak bileti ne demek?
  4. Uçağa yemek alınıyor mu?
  5. THY ikram yapıyor mu?

THY business da neler var?

BUSINESS CLASS AYRICALIKLARI
  • Ayrıcalıklı check-in. Business Class'ı tercih eden yolcularımız havalimanında özel kontuar hizmetimiz sayesinde sıra beklemeden check-in yapabiliyor.
  • Daha fazla bagaj hakkı ...
  • Miles&Smiles'la daha fazla mil kazanma.

Uçaklarda ikram var mı?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Business uçak bileti ne demek?

Uçakların kendilerine ayrılan özel kabininde uçuş gerçekleştiren Business Class yolcularına, uçuş süresi boyunca sadece kendilerine hizmet eden bir kabin görevlisi tahsis edilmektedir. Böylece hiçbir isteğin tekrarlanmasına gerek olmuyor, yolcunun kendisini özel hissetmesi sağlanıyor.

Uçağa yemek alınıyor mu?

Uçakta yiyecek taşınır mı? Kek, gofret, bisküvi gibi atıştırmalıklarınızı yanınıza alabiliyorsunuz. Duty free mağazalarından alınmayan alkol ve diğer sıvılar ise (100 ml'den fazlaysa) yasak. Duty free mağazalarından aldığınız sıvı maddeleri, kendi poşetleri içinde kapalı ve faturalarıyla birlikte taşıyabilirsiniz.

THY ikram yapıyor mu?

Yurt içi uçuşlarımızda, ikram servisimiz mevcuttur. Yurt dışı uçuşlarımızda sıcak ikramlarımızla soğuk/sıcak içecek seçeneklerimizi servis ediyoruz.