Reeder p13 Blue Max nasıl ekran görüntüsü alınır?

İçindekiler:

  1. Reeder p13 Blue Max nasıl ekran görüntüsü alınır?
  2. SS nereye kaydedilir?
  3. Ekran SS nasıl alınır telefon?
  4. Windows 10 ekran görüntüleri nereye kaydediyor?
  5. PC ekran alıntısı nereye kaydedilir?

Reeder p13 Blue Max nasıl ekran görüntüsü alınır?

“Power ve ses kısma tuşlarına” aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Android 5 ve üzeri telefonlarda ekranın alt tarafından parmağınız ile basılı tutarak yukarı doğru kaydırdığınızda açılan kolay kullanım çubuğundan ''S'' işaretine basarak da ekran görüntüsü alabilmektesiniz.

SS nereye kaydedilir?

Screenshots klasörü ise C:/Users/kullanıcıadı/Pictures/Screenshots yolunda bulunan yerde yer alır. Bu yöntem ile alınan ekran görüntüleri otomatik olarak PNG formatında bu klasöre kayıt edilir.

Ekran SS nasıl alınır telefon?

Ekran görüntüsü al
  1. Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
  2. Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. ...
  3. Sol altta ekran görüntünüzün önizlemesini görürsünüz. Bazı telefonlarda, ekranın üst kısmında Ekran görüntüsü yakalama.

Windows 10 ekran görüntüleri nereye kaydediyor?

Oyun kliplerinizi ve ekran görüntülerinizi bulmak için Başlangıç düğmesini seçin, ardından Ayarlar > Oyun > Yakalanan Görüntüler'ı ve Klasörü aç'ı seçin. Oyun kliplerinizin kaydedildiği yeri değiştirmek için Dosya Gezgini'ni kullanarak Yakalan Görüntüler klasörünü bilgisayarınızda istediğiniz yere taşıyın.

PC ekran alıntısı nereye kaydedilir?

Başlat simgesine sağ tıklayarak ya da Windows+R tuşu ile çalıştır açın. Çalıştır arama kutusuna %appdata% yazın. Sonrasında aşağıdaki konuma gidin. Burada kaydetmeseniz bile her ekran görüntüsünün bir kopyası bulunuyor.