Teyp de TP ne demek?

İçindekiler:

  1. Teyp de TP ne demek?
  2. Uydu TP arama ne demek?
  3. Lol TP ne demek?
  4. Chevrolet Cruze TP ne demek?
  5. Af ta ne demek?
  6. TP atmak ne demek?
  7. TP noktası nedir?

Teyp de TP ne demek?

Otoban gibi uzun yollarda seyir halindeki araçlara trafik yoğunluğu, kaza haberleri gibi bilgileri iletmek üzere yayın yapan radyo istasyonlarınca kullanılır. ... TP yayınlanmadan TA yayınlanması EON üzerinden başka bir istasyonun TA yayını yaptığı anlamını taşır.

Uydu TP arama ne demek?

TP transponder demektir. Siz bu boş transponderı yeni frekans bilgileri ile doldurarak yeni kanal ekleyebilirsiniz. Frekans bilgilerini girdikten sonra kanal araması yaptırın. ... Uydu üzerinden yayın yapan kanallar, Receiver üzerine uydu anten aracılığı ile kendi frekansı üzerinde sinyaller gönderir.

Lol TP ne demek?

TP -Teleport, ışınlanma büyüsü. Trade - Takas yapmak. Genellikle koridorda karşınızdaki şampiyonla birebir yaptığınız takaslar için kullanılır.

Chevrolet Cruze TP ne demek?

TP"Traffic Programme" yani "Trafik Programı" demektir.

Af ta ne demek?

Aft, ağız içinde pek çok nedenden dolayı ortaya çıkan yaralardır; aftöz ülser olarak ta adlandırılan bu durum çok yaygın görülen bir sağlık sorunudur. Genellikle, ağız içindeki mukoza tabakasının zarar görmesi nedeniyle oluşan tahriş ile gelişir ve ağız içinde renkli oval yaraları şeklinde görülür.

TP atmak ne demek?

TP -Teleport, ışınlanma büyüsü. Trade - Takas yapmak. Genellikle koridorda karşınızdaki şampiyonla birebir yaptığınız takaslar için kullanılır. Küçük takaslardan karlı çıkmak koridor baskısını elinize almanızı sağlar.

TP noktası nedir?

TP emri, ileriye yönelik işlem kapatma emridir ve bu emir türünün işlevi, pozisyonu karla kapatmaktadır. TP emri, piyasa fiyatının daha fazla yükselmeyeceği tahmini ile girilir. Yatırımcının hedef karına ulaştıgı noktada işlemini kapatmasını sağlayan emirlerdir.