Fidan bağışlama kaç TL?

İçindekiler:

  1. Fidan bağışlama kaç TL?
  2. Www TEMA org tr görevi nedir?
  3. TEMA 100 fidan ne kadar?
  4. Hatıra ormanı kaç fidan?

Fidan bağışlama kaç TL?

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETİ NE KADAR? Kampanyaya katılım "www.tema.org.tr" internet adresinden gerçekleşecek. Fidan Birim Bedeli 13 TL (En az 3 adet Fidan Bağışı ile işlem başlatılabilir.) Bu sayfada karşınıza çıkan "Bağış Yap" ekranına tıklayarak fidan bağışını yapabilirsiniz.

Www TEMA org tr görevi nedir?

TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir.

TEMA 100 fidan ne kadar?

Hatıra Ormanı ve Umut Ormanı çalışmalarımızda fidan birim bedeli 10 TL'dir. Talebiniz doğrultusunda bağışladığınız her bir fidan için üzerinde kurumunuzun logosunun bulunduğu ve isminin yazılı olduğu fidan bağış sertifikaları da düzenleyebiliriz. Elektronik sertifika taleplerinizde her bir e-sertifika bedeli 1 TL'dir.

Hatıra ormanı kaç fidan?

Bireysel Hatıra Ormanı oluşturulabilmesi için ise sahaya en az 2.000 adet fidan bağışı yapılması gerekmektedir. Fidan dikimlerinin ardından sahaya sevdiklerinizin isminin bulunduğu bir tabela dikmekteyiz. Bireysel Hatıra Ormanı çalışmalarımızda da fidan birim bedeli 10 TL'dir.