Faturasız hatlar ne kadar 2021?

İçindekiler:

  1. Faturasız hatlar ne kadar 2021?
  2. Vodafone faturasız hat kaç TL 2021?
  3. PTT cell yeni hat ücreti ne kadar?
  4. Türk Telekom yeni hat nasıl alınır?

Faturasız hatlar ne kadar 2021?

Faturasız hat almak isteyen bireyler, hatlarını aldıkları zaman bir ödeme yapmaktadır. Bu ödeme, 2021 yılında TL arasında değişkenlik göstermektedir. Faturasız hat alanlar, direkt olarak hat ücreti ödediği için ek bedeller ile karşılaşmamaktadır.

Vodafone faturasız hat kaç TL 2021?

Ancak faturalı hat alındıktan sonra devlete ödenen vergi ve telsis kullanım ücreti 12 ay boyunca taksitli olarak hattınıza fatura edilecektir. Vodafone faturasız hat fiyatları ise 2021 yılında Vodafone mağazalarında en az 80 TL den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

PTT cell yeni hat ücreti ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

Türk Telekom yeni hat nasıl alınır?

Numaranızı Türk Telekom'a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom'a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom'un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.