Kabataş Heybeliada ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Kabataş Heybeliada ne kadar sürer?
  2. Kabataş'tan adalara nasıl gidilir?
  3. Beşiktaş Heybeliada kaç saat?
  4. Büyükada Beşiktaş kaç dakika?
  5. Beşiktaş'tan Adalara vapur var mı?

Kabataş Heybeliada ne kadar sürer?

Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları vapuru Kadıköy'e uğrarsa 1 saat 20, uğramazsa 1 saat 10 dakikada Heybeliada'ya ulaşım sağlıyor.

Kabataş'tan adalara nasıl gidilir?

İstanbul Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Anadolu yakasından Bostancı ve Kadıköy üzerinden vapur seferleri ile Adalar bölgesine ulaşmak mümkündür. Beşiktaş üzerinden Adalar seferi yapan vapur 07.30'da başlamaktadır. Sıra ile Kınalıada, Burgazada, Heybeliada'ya uğrar. En son Büyükada'ya ulaşır.

Beşiktaş Heybeliada kaç saat?

Şehir Hatları vapurları ise Adalardan Beşiktaş'a dönüşte Kadıköy İskelesine uğruyor. Beşiktaş-Heybeliada: 1 saat 15 dk. Beşiktaş-Büyükada: 1 sat 30 dk.

Büyükada Beşiktaş kaç dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.

Beşiktaş'tan Adalara vapur var mı?

Dentur ve Mavi Marmara, Beşiktaş'tan sadece Büyükada ve Heybeliada'ya, Şehir Hatları ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada her gün sefer düzenliyor. Seferlerde Dentur ve Mavi Marmara, Adalar'a gidişte Kabataş, dönüşte ise hem Kabataş hem de Eminönü uğramalı olarak Beşiktaş'a ulaşıyor.