Digitürk Almanya hangi kanallar var?

İçindekiler:

  1. Digitürk Almanya hangi kanallar var?
  2. Digitürk Avrupa paketi nedir?
  3. Avrupanın yıldızı paketi neler var?
  4. Digitürk yıldız dolu paket nedir?
  5. Avrupanın yıldızı paketi hangi ligler var?
  6. Arabalarda full paket nedir?

Digitürk Almanya hangi kanallar var?

Ntv Spor, Eurosport, Euro Sport 2, Sports Tv, TJK Tv, Trt Spor gibi kanalları da Digitürk Almanya aboneliğinizle izleyebilirsiniz.

Digitürk Avrupa paketi nedir?

Fransa Liginden Almanya Ligine, Basketboldan Tenise Avrupa'nın sporu bu pakette! Ünlü isimler ve usta yorumcularla dolu beIN SPORTS kanalları! ... Belgesel, çocuk ve eğlence kanalları bu pakette!

Avrupanın yıldızı paketi neler var?

Avrupa'nın Yıldızı Paketini Neden Almalıyım?
  • Avrupa Sporunun Adresi. Dünyanın en seçkin futbol liglerinin maçlarını canlı izleyin; TFF 1. ...
  • Belgesel ve Çocuk Kanalları Dünyaca ünlü ve kaliteli belgesel kanalları ve her yaşta çocuğa hitap eden çocuk kanalları
  • Eğlencenin adresi! ...
  • 4 Ekranda İzleme Özgürlüğü

Digitürk yıldız dolu paket nedir?

Yıldız Dolu Paket İçeriği Digiturk'te bulunan Ailenin Yıldızı, Filmin Yıldızı ve Sporun Yıldızı paketinde bulunan tüm kanallardan oluşmaktadır. Bu paketle tüm spor maçlarını HD kalitede, her ay TV'de ilk kez yayınlanan 40 yeni film, belgesel, çocuk, yemek kanallarının hepsini evinizde izleyebilirsiniz.

Avrupanın yıldızı paketi hangi ligler var?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 49 TL Fırsatı! Turkish Airlines EuroLeague, WTA, Formula 1 ve çok daha fazlası ile dünyanın sporu! Ligue 1 ve TFF 1. Lig'in heyecan dolu maçları!

Arabalarda full paket nedir?

Full paket veya dolu paket arabanın en üst versiyon olduğunu belirtmek için kullanılır. Araç sahipleri bu tanımlamaları yaparak arabalarının çok sayıda özelliğe ve teknolojiye sahip olduğunu kısa bir şekilde özetlemiş olurlar.