Popeyes açmak için kaç para?

İçindekiler:

  1. Popeyes açmak için kaç para?
  2. Shaya kime ait?
  3. Good For You kahve nedir?
  4. Burger King isim hakkı ne kadar?
  5. Hd iskender isim hakkı ne kadar?
  6. Starbucks hangi gruba ait?
  7. Starbucks hangi ülkenin markası?

Popeyes açmak için kaç para?

Yatırım Şartları: Yatırım bedeli, Popeyes® için 400.000 USD+KDV 'den başlamaktadır. TAB Gıda'nın Sub franchisee'lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Popeyes® için 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.

Shaya kime ait?

Shaya 2002 yılında, Kuveyt merkezli Alshaya Grubu'nun Türkiye yatırımı olarak kurulmuştur. Bugün, Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir.

Good For You kahve nedir?

Yeni nesil kahve zinciri olarak da tanımlanabilecek Good for You'nun felsefesi maliyetleri düşürüp hızlı kurulum yapabilmek. İşte bu felsefeden yola çıkılarak oluşturulan sistem ile 24 saatte kurulabilen, dekorasyon masrafını sıfıra indiren dükkanlarla faaliyet gösteriliyor.

Burger King isim hakkı ne kadar?

Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV 'den başlamaktadır. TAB Gıda'nın Sub franchisee'lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır.

Hd iskender isim hakkı ne kadar?

HD İskender ve Pidem markalarımız franchise sistemi ile büyümesi devam ediyor. Hem yeni açılacak hem de mevcut projelerimiz için adaylarımız ile görüşüyoruz. Franchise bedellerinizden bahseder misiniz? Franchise bedelimiz 200 bin TL olup, yatırım bedelleri proje bazında değerlendirilmektedir.

Starbucks hangi gruba ait?

İLK SAHİPLERİ SCHULTZ'A DEVRETTİ İtalyan espresso barlarından etkilenen Schultz,1985 yılında II Giornale kahve dükkânları zincirini kurdu. Birkaç yıl sonra Starbucks'ın ilk sahipleri olan Jerry Baldwin, Gordon Bowker ve Zev Siegel Peet's Coffee and Tea mağazasını satın alınca Starbucks'ı Shultz'a tamamen devrettiler.

Starbucks hangi ülkenin markası?

Starbucks (NASDAQ: SBUX), Amerikalı kahve dükkânları zinciridir. Merkezi Seattle, Washington'dadır. Starbucks, adını Moby Dick'teki Starbuck adlı karakterden alır ve simgesi bir denizkızıdır.