iPhone XS max kaç TL?

İçindekiler:

  1. iPhone XS max kaç TL?
  2. iPhone XS Max ekran kaç hz?
  3. iPhone XS max kac mAh?
  4. iPhone XS Max NFC var mı?
  5. iPhone XS Max üretimi durdu mu?
  6. iPhone ekranı kaç hz?
  7. iPhone XS Max şarjı ne kadar gidiyor?
  8. XS üretiliyor mu?
  9. iPhone 12 ekranı kaç hz?
  10. iPhone 13 ekran kaç hz?
  11. Apple Watch se şarjı ne kadar gidiyor?

iPhone XS max kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 13.878,99 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 6.799,00 TLŞu Andaki Fiyat: 8.999,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 4880 TL (5) daha ucuz.

iPhone XS Max ekran kaç hz?

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, 120Hz izleme hızına sahipler. Bu da ekrana dokunduğunuzda cihazın 16.6 milisaniye yerine 8.3 milisaniyede tepki vereceği anlamına geliyor. Fakat 120Hz ekran yenileme hızı, dokunmatik ekrandan bağımsız olarak görüntülerin yenileme hızıdır.

iPhone XS max kac mAh?

Buna göre iPhone Xs Max 3.174 mAh, iPhone Xs 2.658 mAh, ailenin en ucuz iPhone XR ise 2.942 mAh pil kapasitesine sahip. iPhone Xs Max'in boyutu nedeniyle daha büyük pil taşıması büyük bir sürpriz oluşturmuyor. Ancak iPhone Xs'in pil kapasitesi konusunda iPhone XR'ın gerisinde kalması biraz garip görünüyor.

iPhone XS Max NFC var mı?

NFC (sadece Apple Pay), FaceID (yüz yarama), stereo hoparlör, Lightning üzerinden (USB konnektör) kulaklık kullanımı, hızlı şarj (30 dakikada P şarj), Wireless şarj (kablosuz şarj) ve IP68 sertifikası (2 metre derinliğinde 30 dakika dayanım) gibi teknolojilere sahip olan Apple iPhone XS Max , 4.5G desteğine (Cat16 ...

iPhone XS Max üretimi durdu mu?

Apple bugün yeni nesil iPhone 11 ve iPhone 11 Pro tanıtımı yaptı. Tanıtım sonrası iPhone XS ve iPhone XS Max satışları bir anda durduruldu.

iPhone ekranı kaç hz?

Retina XDR teknolojinin de kullanılacağı yeni nesil iPhone'lar, 120 Hz ile yine yılın ekranı unvanını eline alacak gibi görünüyor.

iPhone XS Max şarjı ne kadar gidiyor?

Test sonucunda en iyi pil performansını ise Huawei'nin P20 Pro'su 14 saat 13 dakika ile gösterdi. Apple, iPhone XS'in internet kullanımında 12 saate kadar, iPhone XS Max'in ise 13 saate kadar pil ömrü sunduğunu söylüyor.

XS üretiliyor mu?

XS modeli yok. Çoğu mağazada da yok. Olanlarda da iPhone XR fiyatına satılıyor ve sınırlı stok yazıyor.

iPhone 12 ekranı kaç hz?

Geride bıraktığımız yılda neredeyse tüm Android amiral gemileri Hz ekran yenileme hızı sunmasına rağmen Apple, iPhone 12 modellerinde 60 Hz standart yenileme hızı sunmaya devam etmişti.

iPhone 13 ekran kaç hz?

Bir diğer yenilik ise ekran yenileme hızı tarafında oldu. Uzun zamandır beklenen 120 Hz ekran yenileme hızı teknolojisi yeni iPhone 13 Pro modelleri tarafından desteklenecek.

Apple Watch se şarjı ne kadar gidiyor?

Eğer Apple Watch SE'yi tüm özellikleriyle kullanırsanız bir gün boyunca şarj etmeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Saati sıfırdan şarja taktığınızda ise bir buçuk saate yakın bir sürede tam şarja ulaşabiliyor. Elbette saatin tüm özelliklerini kullanmazsanız, pil süresi birkaç günden daha uzun olabilir.